Yandex Metrica

Mesut Özil rekor sözleşmeye imza attı! 100 milyon dolarlık anlaşma gündemi salladı

Mesut Özil rekor sözleşmeye imza attı! 100 milyon dolarlık anlaşma gündemi salladı

Son dakika haberleri... Yeni sezonda Fenerbahçe'den ayrılması beklenen Mesut Özil, ticari hayatında kazanmaya devam ediyor. Markasını geniş kesime yayan Mesut, bu kez Endonezya'ya gitti.

Spor

23.01.2024, 19:18

Fenerbahçe'de kadro dışı kalan Mesut Özil'in M10 markası, Endonezya'da 100 milyon dolarlık ticari ve sponsorluk anlaşmasına imza attı.

Dünya genelinde geniş bir hayran kitlesi bulunan yıldız oyuncunun sahibi olduğu 39 Steps Coffee markası franchise vererek şirketlerini yayacak.

Ayrıca 'Concave Southeast Asia" gibi şirketlerin de bulunduğu anlaşmaya bir çok Endonezyalı şirket de katıldı.

Endonezya Turizm ve Yaratıcı Ekonomi Bakanı Sandiaga Uno tarafından makamında ağırlanacak olan Mesut, daha sonra Endonezya Spor Bakanı Zainudin Amali ile görüşecek.

Hakan Çalhanoğlu Galatasaray'a mı geliyor? Transfer iddialarına yanıt Hakan Çalhanoğlu Galatasaray'a mı geliyor? Transfer iddialarına yanıt Haberi Görüntüle

ALİ KOÇ MESUT ÖZİL'İ UYARMIŞTI

Fenerbahçe'de beklenen performansı veremeyen Mesut Özil, kulüp başkanı Ali Koç tarafından canlı yayında uyarılmıştı.

FB'yi de soruları yanıtlayan Koç, "Evet Mesut Özil haklı olarak daha sık oynamak istiyor. Hocamız Mesut'un neler yapabileceğini biliyor. Vitor Pereira'nın Mesut'a karşı bir ön yargısı yok. Mesut, aşık olduğu ülkesine döndü. Dünyayı kendisine ispat etmek istiyor. Mesut'u burada herkes çok seviyor. Mesut'un iyi olmasını şampiyonluk kadar istiyorum. Artık işine odaklanması lazım. Ticari işleri bir kenara koyup, Fenerbahçe için yapacaklarına konsantre olmalı. Hepimiz Mesut'un neler yapabileceğini biliyoruz. Hocamızın Mesut'a karşı ön yargısı yok. Onun da ticari işleri bir kenara koyup işine odaklanması gerekiyor." ifadelerini dile getirmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading