Yandex Metrica

Messi için rekor anlaşma! Babası yeni kulübüyle el sıkıştı

Messi için rekor anlaşma! Babası yeni kulübüyle el sıkıştı

Fransız devi PSG'den ayrılmayı kafasına koyan Lionel Messi'nin babası Jorge Messi, Arjantinli yıldızın Al Hilal'e transferi konusunda Arap kulübüyle 1.2 milyar Euro'ya anlaşmaya vardı.

Spor

13.03.2024, 13:57

Fransız ekibi PSG'ye veda etmeye hazırlanan Lionel Messi'nin transferine dair gündeme bomba gibi düşen bir iddia ortaya atıldı. Lionel Messi'nin Suudi Arabistan ekibi Al-Hilal ile anlaştığı öne sürüldü.

Arnajantinli yıldız futbıolcu Lionel Messi'nin ilk tercihi Barcelona ancak mali belirsizliklerden dolayı ibre Suudi Arabistan'dan yana döndü. 

Bir dünya devi daha Arda Güler'e talip oldu! İşte resmi teklif Bir dünya devi daha Arda Güler'e talip oldu! İşte resmi... Haberi Görüntüle

MESSİ'NİN AKLINDA AYRILIK VAR

Lionel Messi +1 yıllık opsiyonu olmasına karşın bunu kullanmaktan vazgeçti. PSG deneyimli yıldız için girişimlerde bulunsa da Messi'nin aklında ayrılık var.

Jürgen Klopp, milli takım başına mı geçiyor? Jürgen Klopp, milli takım başına mı geçiyor? Haberi Görüntüle

2 YIL İÇİN ÇILGIN RAKAM

Messi'nin menajerliğini yapan babası Jorge Messi, Al-Hilal'in 2 yıl için 1.2 milyar euro'luk teklifini prensipte kabul etti. Söz konusu haber uluslararası basında geniş yankı uyandırdı.

Fenerbahçe milli futbolcuyu duyurdu: Prensipte anlaşmaya varıldı Fenerbahçe milli futbolcuyu duyurdu: Prensipte anlaşmaya varıldı Haberi Görüntüle

İKİ YILDIZ DAHA LİSTEDE

Öte yandan Al-Hilal'in, Messi'nin dışında Sergio Busquets ve Jordi Alba'yı da transfer edeceği iddia edildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading