Yandex Metrica

Sitede Ara

Mert Hakan Yandaş, Galatasaray'a büyük sözler sarf etti: Tiyatroya son verdik!

Mert Hakan Yandaş, Galatasaray'a büyük sözler sarf etti: Tiyatroya son verdik!

Fenerbahçe'nin başarılı oyuncusu Mert Hakan Yandaş, Galatasaray maçındaki olaylar ve yaşananları değerlendirdi. Yandaş, takımın gösterdiği karaktere ve mücadeleye vurgu yaparak önemli açıklamalarda bulundu.

Spor

24.05.2024, 16:27

Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı deplasmanda 1-0 yenerek önemli bir galibiyet elde ettiği maçın ardından, sarı lacivertli takımın oyuncusu Mert Hakan Yandaş, maçla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe resmi sitesinde yer alan açıklamalarında Yandaş, maçın başından sonuna kadar yaşananları ve takımın gösterdiği performansı detaylı bir şekilde değerlendirdi.

Süper Lig hakemi Mahalle Ligi'ne Süper Lig hakemi Mahalle Ligi'ne Haberi Görüntüle

"TİYATROYA SON VERDİK"

Mert Hakan Yandaş, açıklamalarına maçın önemine vurgu yaparak başladı. Takım olarak bu maçı kazanmaları gerektiğinin bilincinde olduklarını ve bunun için ellerinden geleni yaptıklarını belirtti. Oyunun başından itibaren üstün bir performans sergilediklerini ve rakibi kalemize yaklaştırmadıklarını dile getiren Yandaş, 10 kişi kaldıktan sonra dahi takımın karakterinden ödün vermediğini ve mücadelesini sürdürdüğünü ifade etti. "Tiyatroya son verdik" diyen Yandaş, takım arkadaşlarını tebrik etti ve hak ettikleri galibiyeti aldıklarını belirtti.

Mourinho peşinden getirecek! Fenerbahçe'ye yıldız orta saha Mourinho peşinden getirecek! Fenerbahçe'ye yıldız orta saha Haberi Görüntüle

"BİR FENERBAHÇE ARMASI HEPSİNE YETER"

Derbi atmosferinin gergin olduğunu ve bu durumu beklediğini belirten Mert Hakan Yandaş, kendisine yapılan küfürlere karşı şerefli bir şekilde Fenerbahçe armasını gösterdiğini ve bu durumun yeterli olduğunu ifade etti. Yandaş, herhangi bir kötü davranışta bulunmadığını ve maç sonrası da sorulan sorulara net cevaplar verdiğini vurguladı.

EURO 2024 maçları ne zaman başlıyor, nerede oynanacak? EURO 2024 maçları ne zaman başlıyor, nerede oynanacak? Haberi Görüntüle

"ONUR VE GURUR MÜCADELESİ VERDİK"

Fenerbahçe'nin sezon boyunca karakterli bir ekip olduğunu ve takımın birlik içinde mücadele ettiğini söyleyen Yandaş, oyuncu grubunun sahiplenme ve birlik ruhunun önemine değindi. Sezon boyunca yaşanan sıkıntılara rağmen takımın birlikte kaldığını ve her zaman tepki veren bir yapıya sahip olduğunu belirtti. "Onur ve gurur mücadelesi verdik" diyen Yandaş, takım arkadaşlarını övdü.

Mehmet Topal imzayı attı Romanya'da hoca oldu Mehmet Topal imzayı attı Romanya'da hoca oldu Haberi Görüntüle

"BOZDUĞUMUZ İTTİFAKLARIN SEVİNCİYDİ"

Son olarak deplasmana gelen taraftarlara teşekkür eden Mert Hakan Yandaş, taraftarların saha içinde yarattığı atmosferin çok etkileyici olduğunu ve kendilerini evlerinde gibi hissettirdiğini dile getirdi. Yandaş, taraftarların verdikleri destek için teşekkür ederken, maç sonrası tribünde yaşanan kutlamaları da değerlendirdi ve taraftarlara minnettarlığını ifade etti.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

2

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading