Yandex Metrica

Merih Demiral ve Jorge Jesus buluştu! İstanbul'daki özel geceden detaylar ortaya çıktı

Merih Demiral ve Jorge Jesus buluştu! İstanbul'daki özel geceden detaylar ortaya çıktı

Son dakika haberleri... A Milli Takım'ın başarılı stoperlerinden olan Merih Demiral, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus ile İstanbul'da bir araya geldi.

Spor

23.01.2024, 22:13

İtalya Serie A ekibi Atalanta forması giyen Merih Demiral, İstanbul'da Jorge Jesus ile buluştu.

Sarı-lacvietlilerin tecrübeli hocasıyla İstanbul'da bulunan bir mekanda yemek yiyen Merih, sosyal medyadan paylaşım yaptı.

Jesus ile beraber Sporting Lizbon'da çalışan milli oyuncu, "Uzun yıllar sonra hocamla hasret giderdik. Üzerimde emeği çok büyük" ifadesini kullandı.

Merih ve Jesus'un Fenerbahçe ve Sporting Lizbon günlerine dair konuşmalar yaptığı öğrenildi.

Fenerbahçe'den yılın transfer çalımı! Beşiktaş ve Galatasaray'ın peşinden koştuğu yıldız imzayı atıyor Fenerbahçe'den yılın transfer çalımı! Beşiktaş ve Galatasaray'ın peşinden koştuğu yıldız... Haberi Görüntüle

MERİH DEMİRAL: JESUS BENİ A TAKIM İDMANLARINA ALIRDI

Daha önce Fanatik'ten Yakup Çınar'a konuşan Merih Demiral, Portekiz macerasını anlatmıştı.

Alcanenense’de oynadığım dönemde Benfica, Braga ve Sportig Lizbon’un beni takip ettiğini duydum. Bu durum beni acayip mutlu etmişti. Hocamız Sporting Lizbon’nun scoutlarına benden bahsetmişti. Sportingliler idmanlarımı ve maçlarımı uzun süre takip ettiler. Beni ilk onlar keşfettiler. O dönem Jorge Jesus da benim için olumlu rapor veriyor ve transfer edilmemi istiyor. Sporting Akademisi dünyanın en önemli akademilerinden biri. Gelişimimi burada daha hızlı sürdüreceğimi düşündüm. Ekibimle Sporting Lizbon’un benim için doğru bir tercih olacağını düşünerek kararımızı bu yönde verdik.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading