Yandex Metrica

Mbappe gelince, gitmekten vazgeçti

Mbappe gelince, gitmekten vazgeçti

Real Madrid'in Brezilyalı yıldızı Rodrygo, hakkında çıkan ayrılık söylentilerine rağmen takımda kalma kararı aldı. İspanyol basınının iddialarına göre, Rodrygo, Mbappe'yi transfer etmeyi planlayan Real Madrid'in bu büyük projesini deneyimlemek istiyor.

Spor

11.06.2024, 16:41

İspanyol gazetesi Marca'nın haberine göre, Rodrygo, Paris Saint Germain (PSG) ve Manchester City'den gelen cazip tekliflere rağmen Real Madrid'de kalmayı tercih ediyor. 23 yaşındaki futbolcunun, Mbappe'nin de dahil olduğu bu mega projede yer almak istediği ve bu nedenle en az bir yıl daha Real Madrid'de kalmayı planladığı belirtiliyor.

Galatasaray'da 2 yıldız futbolcu kamp kadorsuna alınmadı! Galatasaray'da 2 yıldız futbolcu kamp kadorsuna alınmadı! Haberi Görüntüle

REAL MADRID İLE SÖZLEŞME DETAYLARI

Rodrygo'nun Real Madrid ile 2028 yılına kadar süren bir sözleşmesi bulunuyor ve bu kontratın fesih bedeli 1 milyar Euro olarak belirlenmiş durumda. Brezilyalı yıldızın yakın çevresine, Mbappe'nin de katılması beklenen bu büyük projeyi deneyimlemek için Madrid'de kalma arzusunu dile getirdiği ifade ediliyor.

Galatasaray'da 2 yıldız futbolcu kamp kadorsuna alınmadı! Galatasaray'da 2 yıldız futbolcu kamp kadorsuna alınmadı! Haberi Görüntüle

GELECEKTEKİ PLANLAR

Rodrygo'nun, gelecek sezon takımda alacağı süreye bağlı olarak, 2025-2026 sezonu için ayrılığı düşünebileceği iddia ediliyor. Bu sezonki performansı ve takım içerisindeki rolü, Brezilyalı futbolcunun gelecekteki kararlarını etkileyebilir.

TFF Başkanı Hacıosmanoğlu: Artık ailenin lideri benim! TFF Başkanı Hacıosmanoğlu: Artık ailenin lideri benim! Haberi Görüntüle

GEÇEN SEZON PERFORMANSI

Geçtiğimiz sezon Real Madrid formasıyla 51 maça çıkan Rodrygo, 17 gol ve 9 asistlik performans sergiledi. Bu istatistiklerle takımının önemli oyuncularından biri olduğunu kanıtlayan Brezilyalı yıldız, yeni sezonda da etkili bir performans göstermeyi hedefliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading