Yandex Metrica

Mauro Icardi sezon sonu ayrılıyor mu? Galatasaray yöneticisinden kritik açıklama

Mauro Icardi sezon sonu ayrılıyor mu? Galatasaray yöneticisinden kritik açıklama

Galatasaray'ın süper golcüsü Mauro Icardi, Avrupalı kulüplerin dikkatini çekmeye devam ediyor. İtalyan devinin Icardi ile ilgilendiği belirtilirken canlı yayına bağlanan Galatasaray Yöneticisi Nihat Kırmızı, Arjantinli futbolcunun geleceği hakkında konuştu.

Spor

02.04.2024, 17:55

Galatasaray'da tartışmaların çok ötesinde bir performansa imza atan Arjantinli golcü Mauro Icardi, ikinci sezonunda da gollerine devam ediyor. Sarı kırmızıların süper golcüsü, takımına sadece attığı gollerle değil asistleriyle de katkı sağlıyor. 64 maçta 65 gole etkide bulunan Icardi, Galatasaray'ın geçen seneki şampiyonluğunun da mimarlarından. Bu sezon 38 resmi maçta oynayan Mauro Icardi, 23 gol atıp 11 de asist yaptı. 

Servet Yardımcı Fenerbahçe'li mi? Servet Yardımcı hangi takımlı? Servet Yardımcı Fenerbahçe'li mi? Servet Yardımcı hangi takımlı? Haberi Görüntüle

İTALYAN DEVİ PEŞİNDE

Performansıyla dikkat çekmeye devam Icardi şimdi de İtalyan devi Milan'la anılmaya başladı. Daha önce İtalya'da Sampdoria ve Inter gibi takımların formasını giyen Arjantinli yıldızın geleceğiyle ilgili sorulan soruya cevap veren Galatasaray Yöneticisi Nihat Kırmızı şunları söyledi: "8 haftamız kaldı, Icardi de tüm oyuncularımız gibi çok önemli bir oyuncumuz. Kendisi burada ve Galatasaray'da çok mutlu. Sosyal medyada da paylaşıyor bunu. Futbolda dün, bugün ve yarın yoktur, herşey olabilir. Ama Icardi dahil tüm oyuncularımızla transferle ilgili bir şey konuşmuyoruz. Süper kupa maçı dahil son 9 maçımız kaldı. Kimsenin transferle kafasını karıştırmak istemiyoruz."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Spor


Loading