Yandex Metrica

Maradona'nın ölümü hakkında şok gerçek! Kalbi nerede?

Maradona'nın ölümü hakkında şok gerçek! Kalbi nerede?

Son dakika haberleri... Geçen yıl hayatını kaybeden Arjantin futbol efsanesi Diego Armando Maradona'nın ölümü hakkında ortaya çıkan detay bomba etkisi yarattı.

Spor

23.01.2024, 18:21

Dünya futbol tarihinin en iyi futbolcusu olarak gösterilen Diego Armando Maradona'nın mezarındaki detay sporseverleri şaşırttı.

Arjantinli doktor Nelson Castro, Maradona'nın ölümü hakkında inanılmaz bir itirafta bulunarak gündemi salladı. 

Maradona'nın ölümünden sonra "Diego'nun Sağlığı" adlı kitabında efsane isimle ilgili bilgiler veren Castro, taraftarların Maradona'nın kalbini çalmak istediğini açıkladı.

Bu duruma önlem alan yetkililerin Maradona'nın kalbi olmadan gömüldüğünü itiraf eden Castor, "Gimnasia La Plata Kulübü'nden bir grup taraftar, gömülmeden önce Diego Maradona'nın kalbini çalmak istiyordu. Yetkililer, bu hırsızlığı önlemek için Maradona'nın kalbini çıkardı ve Maradona kalbi olmadan gömüldü" ifadelerini kullanarak şaşırttı.

2024 TFF 1. Lig play- off maçları ne zaman oynanacak? TFF 1. Lig play- off tarihleri açıklandı! 2024 TFF 1. Lig play- off maçları ne zaman oynanacak?... Haberi Görüntüle

NELSON CASTRO: MARADONA BAĞIMLIYDI

Maradona'nın bağımlı olduğunu belirten Castro, "Kalbin çıkarılmasındaki sebeplerden biri de incelemek içindi. Ölüm nedeninin belirlenmesinde kalp çok önemliydi. Maradona ne yazık ki onu mahveden her şeye bağımlıydı" dedi.

Bu duruma rağmen Maradona'nın şaşırtıcı derecede esnek bir vücudu sahip olduğunu hatırlatan Arjantinli doktor,  "Ancak kendisini kötü etkileyen faktörlerden hiçbir zaman tam anlamıyla kurtulmak istememişti" açıklamasında bulundu.

Beşiktaş- Samsunspor ilk 11'ler ( Süper lig 32. hafta) Beşiktaş- Samsunspor ilk 11'ler ( Süper lig 32. hafta) Haberi Görüntüle

'KALBİ ÇOK BÜYÜKTÜ'

Maradona'nın ölüm sebebinin kalp yetmezliği olduğunu aktaran Castro, "Maradona'nın kalbi yarım kiloydu, çok büyüktü. Kalp, genellikle 300 gram ağırlığında olur. Bir sporcu olmasına ve daha büyük bir kalbe sahip olmasına rağmen ölüm nedeni kalp yetmezliğiydi" ifadelerini dile getirdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading