Yandex Metrica

Manchester United'ın yıldızından Galatasaray'a övgü: Gerçekten çok güçlü oynuyorlar

Manchester United'ın yıldızından Galatasaray'a övgü: Gerçekten çok güçlü oynuyorlar

Manchester United'ın yıldız oyuncusu Bruno Fernandes, Şampiyonlar Ligi'nde oynayacakları Galatasaray maçı öncesi önemli açıklamalarda bulundu.

Spor

07.02.2024, 14:34

Bruno Fernandes, Everton karşısında alınan 3-0'lık galibiyetin ardından Galatasaray maçına odaklandıklarını belirterek, kritik maçın bilinciyle hazırlıklarını sürdürdüklerini ifade etti.

Ferdi Kadıoğlu'nun İngiliz devine cevabı belli oldu! İşte bonservis bedeli... Ferdi Kadıoğlu'nun İngiliz devine cevabı belli oldu! İşte bonservis bedeli... Haberi Görüntüle

GALATASARAY'IN GÜÇLÜ OYUNU

Portekizli yıldız, Galatasaray'ın güçlü futbolunu vurgulayarak, deplasmanda zorlu bir atmosferle karşılaşacaklarını ancak bu zorluğa hazır olduklarını dile getirdi.

Milli sporcu geçirdiği sakatlık sonrası hayatının kararını verdi! Olimpiyata katılmak için parmağını kestirdi! Milli sporcu geçirdiği sakatlık sonrası hayatının kararını verdi! Olimpiyata katılmak... Haberi Görüntüle

EURO 2024 finali öncesi İngilizlerden flaş teknik direktör kararı! Eğer İspanya kazanırsa... EURO 2024 finali öncesi İngilizlerden flaş teknik direktör kararı! Eğer... Haberi Görüntüle

MAÇIN ÖNEMİ VE HEDEFLER

Fernandes, Galatasaray ile oynayacakları maçın grup kaderlerini belirleyeceğini söyleyerek, "Galatasaray'ı yenmek ve 3 puan almak zorundayız. Bayern ile oynayacağımız maçın final niteliğinde olabilmesi için İstanbul'da en iyisini yapmalı ve kazanmalıyız." şeklinde hedeflerini ortaya koydu.

İngiltere'yi sarsan karar! Gareth Southgate dönemi sona erdi İngiltere'yi sarsan karar! Gareth Southgate dönemi sona erdi Haberi Görüntüle

SEZON PERFORMANSI

29 yaşındaki oyuncu, bu sezon Manchester United formasıyla gösterdiği performansıyla dikkat çekiyor. 18 maçta 4 gol 4 asistlik katkı sağlayan Fernandes, takımının önemli bir parçası haline gelmiş durumda.

Bruno Fernandes'ın açıklamaları, Galatasaray ile oynanacak mücadeleye odaklanmış bir Manchester United ekibinin kararlılığını yansıtıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading