Yandex Metrica

Sitede Ara

Manchester United'ın yıldızı Galatasaray'a göz kırptı! İşte Christian Eriksen'in transfer sözleri...

Manchester United'ın yıldızı Galatasaray'a göz kırptı! İşte Christian Eriksen'in transfer sözleri...

İsmi Galatasaray'la anılan Christian Eriksen, verdiği röportajda çarpıcı transferine yönelik açıklamalarda bulunurken, aynı zamanda Galatasaray ile ilgili bir itirafta da bulundu.

Spor

21.03.2024, 14:40

İngiliz devi Manchester United'ın formasını terleten Christian Eriksen'in Galatasaray'ın radarında olduğu öne sürülmüştü. Danimarkalı futbolcu, Manchester United ile içinde olduğu durumla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Ali Koç, İmamoğlu'ndan söz verilen araziyi istedi! Fenerbahçe stadı taşınıyor mu? Ali Koç, İmamoğlu'ndan söz verilen araziyi istedi! Fenerbahçe stadı taşınıyor... Haberi Görüntüle

SÜRE ALABİLECEĞİ BİR TAKIMDA OLMAK İSTİYOR

Tipsbladet'e açıklamalarda bulunan Christian Eriksen, düzenli forma şansı bulamaması sebebiyle mutsuz olduğunu dile getirdi ve Erik ten Hag ile mutsuz olduğumu, mümkün olduğunca çok oynamak istediğini dile getirmesine rağmen şans bulamadığını anlattı.Ayrıca ManU'nun iyi gittiğini dolayısıyla yüksek olduğunu anladığını aktardı.

Düzenli forma şansı bulabileceği bir takımda oynamak istediğini ifade eden Eriksen, yaz transfer döneminde takımdan ayrılabileceğinin sinyallerini verdi.

Eriksen, "Elbette uzun vadede endişelenebilirsiniz çünkü mümkün olduğunca çok oynamak istiyorum. Yedek kulübesinde oturmak istemezsiniz. Benim böyle bir yaklaşımım yok." şeklinde konuştu.

Trabzonspor'dan taraftara büyük jest! Trabzonspor- Karagümrük maçı biletleri ücretsiz mi, nereden alınır? Trabzonspor'dan taraftara büyük jest! Trabzonspor- Karagümrük maçı biletleri ücretsiz mi,... Haberi Görüntüle

GALATASARAY İLE GÖRÜŞTÜ

Ayrıca The Sun'da yer alan habere göre; Christian Eriksen'in Galatasaray ile geçtiğimiz ay görüşmelerde bulunduğu açıklandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading