Yandex Metrica

Manchester United rotasyon peşinde

Manchester United rotasyon peşinde

Manchester United, Rasmus Hojlund'a alternatif arayışlarında Brentford'un İngiliz santraforu Ivan Toney'i gündemine aldı. Transfer çalışmaları kapsamında Toney'i kadrosuna katmayı hedefleyen Kırmızı Şeytanlar, alternatif bir rotasyon oyuncusu arayışında.

Spor

02.04.2024, 15:43

Manchester United, golcü arayışları kapsamında yeni bir hedef belirledi. İngiliz basınına göre, Kırmızı Şeytanlar, Brentford'un başarılı santraforu Ivan Toney'i kadrolarına katmayı düşünüyor.

Avrupa devinden Arda Güler hamlesi!  Arda Güler'in babası ile görüştü Avrupa devinden Arda Güler hamlesi! Arda Güler'in babası ile görüştü Haberi Görüntüle

ALTERNATİF: IVAN TONEY

Manchester United'ın Rasmus Hojlund'a alternatif bir golcü arayışında olduğu belirtiliyor. Ivan Toney'in bu kapsamda transfer gündemine alındığı ve görüşmelerin başladığı ifade ediliyor. Toney'in, Danimarkalı forvet Hojlund'un yanı sıra takımda rotasyon oyuncusu olarak kullanılacağı öne sürülüyor.

Süper Lig'de 33. hafta karşılaşmalarının hakemleri belli oldu Süper Lig'de 33. hafta karşılaşmalarının hakemleri belli oldu Haberi Görüntüle

SEZON PERFORMANSI

28 yaşındaki İngiliz futbolcu Ivan Toney, Brentford forması altında bu sezon 10 maçta sahaya çıktı ve 4 gol kaydetti. Bu performansıyla dikkatleri üzerine çeken Toney, Premier Lig devi Manchester United'ın radarına girmiş durumda.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading