Yandex Metrica

Manchester United'ın efsanesi Cristiano Ronaldo'yu yerden yere vurdu!

Manchester United'ın efsanesi Cristiano Ronaldo'yu yerden yere vurdu!

Manchester United'ın efsane futbolcusu Roy Keane, Cristiano Ronaldo'yu kızdıracak açıklamalarda bulundu.

Spor

23.01.2024, 22:18

Manchester United'ın İrlandalı efsanesi Roy Keane, Cristiano Ronaldo'nun Suudi Arabistan transferi hakkında açıklama yaptı. Keane, Ronaldo'nun gidişinin Manchester United'ın kendisini iyi hissetmesine yardımcı olduğunu dile getirdi.

Old Trafford'daki ikinci döneminin sonlarına doğru Cristiano Ronaldo'yu savunan Keane, şimdi ise ayrılığın teknik direktör Erik ten Hag'ın kafasının rahatlamasına yardımcı olduğunu ifade etti.

Keane, "Bence Ronaldo'nun ayrılması teknik direktöre ve kulübe yardımcı oldu. Açıkçası burada kalıp yedekte otursaydı bundan mutlu olmayacaktı." dedi.

Sözlerine devam eden İrlandalı yıldız: "Kulüpte kesinlikle yeni bir enerji var, yeni teknik direktör sezona kötü bir başlangıç yaptıktan sonra iyi bir ivme yakaladı." ifadelerini kullandı.

Oyuna giremediği Tottenham karşılaşmasının bitmesini beklemeden soyunma odasına gitmesi sonrası bir maçlığına kadro dışı bırakılan Cristiano Ronaldo, Erik ten Hag'a saygısı olmadığını belirterek, "Ona saygım yok çünkü bana saygı göstermedi. Bana saygısı olmayana asla saygı duymam." demişti. Bu açıklama sonra ipler kopmuş ve Ronaldo Arabistan'ın Al Nassr takımına transfer olmuştu.

Cristiano Ronaldo ve Roy Keane 2003/04, 2004/05 ve 2005/06 sezonlarında Manchester United formasını giymişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading