Yandex Metrica

Manchester United çocukluk hayalim demişti! İsmail Yüksek'e talip yağmaya başladı

Manchester United çocukluk hayalim demişti! İsmail Yüksek'e talip yağmaya başladı

"Çocukluk hayalim Manchester United" söyleminde bulunan Fenerbahçe'nin yıldızlaşan ismi İsmail Yüksek için bir başka İngiliz kulübünün daha talip olduğu ortaya çıktı.

Spor

23.03.2024, 22:09

Fenerbahçe'nin başarılı orta saha oyuncusu İsmail Yüksek ile Premier Lig'den Tottenham kulübünün ilgilendiği iddiası gündeme geldi.

Team Talk'taki habere göre; İngiliz kulübünün teknik direktörü Ange Postecoglou, son haftalarda ilk 11'de şans vermediği Pierre Emile Hojbjerg'i gelecek sezonun yapılanması içinde görmek istemiyor..

Danimarkalı ön liberoyu kadrosunda düşünmeyen deneyimli teknik adam, Fenerbahçe'nin yıldız ismi İsmail Yüksek'i radarına aldı.

Nihat Kahveci İsmail Kartal'ın o kararıyla çileden çıktı: Bu değişikliği biri bana anlatsın Nihat Kahveci İsmail Kartal'ın o kararıyla çileden çıktı: Bu değişikliği... Haberi Görüntüle

İSMAİL PREMIER LİG'İ KARIŞTIRACAK

Ayrıca haber detayında; İsmail Yüksek'in hayalindeki takımın açıklayarak Manchester United'a göz kırpmıştı ama Tottenham'ın Türk yıldızı istemesi de yıldız ismin kafasını karıştırarak ManU-Tottenham arasında bir ikilem yaratarak rekabeti kızıştıracak iddiasına yer verildi.

İrfan Can Kahveci Sevilla'ya mı gidecek? İrfan Can Kahveci bonservis bedeli ne kadar? İrfan Can Kahveci Sevilla'ya mı gidecek? İrfan Can Kahveci bonservis... Haberi Görüntüle

İSMAİLE ÖVGÜ YAĞPDI

25 yaşındaki deneyimli ön liberonun Aston Villa ve Newcastle United'ın da radarında olduğu öne sürülürken, İsmail için "Savunma odaklı, derin bir orta saha oyuncusu olan Yüksek, Fenerbahçe'nin Süper Lig'deki şampiyonluk mücadelesinin arkasındaki itici güçlerden biri oldu." şeklinde ifadelerde kullanıldı.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading