Yandex Metrica

Macaristan kalecisi Gulacsi Türkiye'ye meydan okudu "Yarınki maç bambaşka olacak"

Macaristan kalecisi Gulacsi Türkiye'ye meydan okudu "Yarınki maç bambaşka olacak"

Macaristan Milli Takımı'nın deneyimli kalecisi Peter Gulacsi, Türkiye ile yapacakları hazırlık maçı öncesi dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Gulacsi, Türkiye'nin son dönemdeki performansını değerlendirirken, yarınki maçın farklı bir atmosfere sahip olacağını vurguladı.

Spor

23.03.2024, 15:06

Macaristan Milli Takımı'nın deneyimli kalecisi Peter Gulacsi Türkiye ve MAcaristan arasında oynanacak milli maç öncesinde değerlendirmelerde bulundu.

Fenerbahçe Konferans Liginden toplam kaç para kazandı? Fenerbahçe Konferans Liginden toplam kaç para kazandı? Haberi Görüntüle

MİLLİ TAKIMI DEĞERLENDİRDİ

Gulacsi Türk futbolunun son dönemdeki gelişimini övgüyle değerlendirdi. Özellikle Montella'nın takıma gelmesinin Türkiye Milli Takımı'nı olumlu yönde etkilediğini belirten Gulacsi, Türk futbolunun büyük bir güce sahip olduğunu ifade etti. Beşiktaş'ta oynadığı dönemde milli takımda yer alan oyuncuların yeteneklerinden etkilendiğini belirten tecrübeli kaleci, Bundesliga'da da Türk oyuncuların önemli bir yer tuttuğunu dile getirdi ve “Türk A Milli Takımı son dönemde çok gelişti. Özellikle Montella takıma geldikten sonra. Türkiye futbolu ve milli takımı çok büyük bir güce sahip. Son dönemde çok düzgün ve disiplinli oynuyorlar” şeklinde ifadeler kullandı.

Tolunay Kafkas'tan sert sözler: Hakemler adil değil Tolunay Kafkas'tan sert sözler: Hakemler adil değil Haberi Görüntüle

GRUPTAN ÇIKMA MOTİVASYONU

Avrupa Şampiyonası'nda yer alacakları grup hakkında da konuşan Gulacsi, her takımın güçlü ve yetenekli olduğunu belirterek zorlu bir turnuva beklediklerini dile getirdi. Macaristan'ın bulunduğu grupta Almanya, İsviçre ve İskoçya gibi güçlü takımların yer aldığını hatırlatan Gulacsi, gruptan çıkmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Adını tarihe yazdırdı! Futbol dünyası yeni bir fenomen kazandı Adını tarihe yazdırdı! Futbol dünyası yeni bir fenomen kazandı Haberi Görüntüle

YARIN BAMBAŞKA OLACAK

Yarınki maçın önemine de vurgu yapan Gulacsi, Türkiye'ye karşı oynadıkları maçların farklı bir havaya sahip olduğunu belirterek “Son yıllarda Türkiye’ye karşı pek çok maç oynadık ama yarınki maç bambaşka olacak. Biz çok büyük bir tutku ve kararlı şekilde oynamayı düşünüyoruz. Yarınki maçta antrenmanlarda çalıştığımız oyunları oynamaya çalışacağız. Umarım yarın da kazanmak için elimizden geleni yaparız” ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading