Yandex Metrica

Maç sonrası kaos patlak verdi! TOMA sevk edildi

Maç sonrası kaos patlak verdi! TOMA sevk edildi

TFF 2. Lig Play-Off yarı finalinde Iğdırspor FK ile Kastamonuspor arasında oynanan maçın ardından gerilim yaşandı. Maç, Iğdırspor'un 2-1 üstünlüğüyle sona erdi. Ancak maç sonrası Kastamonuspor futbolcuları, otobüsle kalacakları otele giderken ev sahibi takımın taraftarlarıyla arbede yaşadılar.
 

Spor

23.05.2024, 11:20

TFF 1. Lig'e yükselme yarı finalinin ilk karşılaşmada Iğdırspor, evinde Kastamonuspor ile karşılaştı. Maçın orta hakemi Emre Kargın'ın yönettiği karşılaşmada Iğdırspor, 18. dakikada Mert Örnek'in golüyle 1-0 öne geçti. 38. dakikada ise Halil İbrahim Sönmez'in attığı golle skor 2-0'a geldi. İkinci yarıda konuk ekip Kastamonuspor, 62. dakikada Samed Ali Kaya'nın golüyle skoru 2-1'e getirdi. 81. dakikada ise Iğdırspor'dan Burak Bekaroğlu ve Kastamonuspor'dan Samed Ali Kaya kırmızı kart görerek oyun dışında kaldılar. Maçın 88. dakikasında ise Kastamonuspor'dan Oğuz Yılmaz, hakem Emre Kargın tarafından kırmızı kartla oyundan atılarak takımını 9 kişi bıraktı. Maçın son dakikaları gergin bir atmosferde geçti ancak Iğdırspor, 2-1 galip gelmeyi başardı.

Süper Lig'in cep yakan transferleri açıklandı: O yıldız rekor kırdı! Süper Lig'in cep yakan transferleri açıklandı: O yıldız rekor kırdı! Haberi Görüntüle

TOMA SEVK EDİLDİ

Maç sonrası otobüsle kalacakları otele dönen Kastamonuspor kafilesi ile Iğdırspor taraftarları arasında bir tartışma yaşandı. Kastamonusporlu futbolcular ve teknik heyet, Hürriyet Caddesi'nde Iğdırspor taraftarlarıyla karşı karşıya geldi ve bir kavga çıktı. Bu olaylar sırasında bir komiser, aldığı darbe sonucu başından yaralandı. Olayın yaşandığı otelin önüne güvenlik güçleri ve TOMA (Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı) sevk edildi.

Ve Beşiktaş'ta heyecanlandıran başlangıç! Yeni transfer Immobile startı verdi Ve Beşiktaş'ta heyecanlandıran başlangıç! Yeni transfer Immobile startı verdi Haberi Görüntüle

TARAFTARLAR BÖLGEDEN AYRILDI

Polislerin müdahalesiyle taraflar birbirinden ayrıldı. Konuk ekip, kalacakları otele giriş yaparken, olay yerine gelen Iğdırspor Kulüp Başkanı ve AK Parti Milletvekili Cantürk Alagöz, taraftarları uyararak dağılmalarını istedi. Başkan Alagöz'ün uyarıları üzerine taraftarlar bölgeden ayrıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading