Yandex Metrica

Liverpool'un 2 yıldızı resmen boşa çıktı! Sözleşme yenilemediler

Liverpool'un 2 yıldızı resmen boşa çıktı! Sözleşme yenilemediler

İngiltere Premier Lig'in güçlü ekiplerinden Liverpool, sezon sonunda Joel Matip ve Thiago Alcantara'nın takımdan ayrılacağını sosyal medya hesapları üzerinden duyurdu.

Spor

18.05.2024, 18:06

Premier Lig'de mücadele eden Liverpool, sezon sonu yaklaşırken kadroda değişiklikler yaşanacağını duyurdu. Kulübün resmi sosyal medya hesapları üzerinden yapılan duyuruda, Joel Matip ve Thiago Alcantara'nın sezon sonunda takımdan ayrılacakları bildirildi.

Ankaragücü, Arjantinli topçularla dolacak! River Plate ile iş birliği... Ankaragücü, Arjantinli topçularla dolacak! River Plate ile iş birliği... Haberi Görüntüle

JOEL MATIP'İN KARİYERİ

Joel Matip'in Liverpool kariyeri incelendiğinde, 2016'da Schalke'den transfer edilen oyuncunun toplamda 201 maçta forma giydiği görülüyor. Bu süre zarfında 11 gol atan ve 6 asist yapma başarısı gösteren 32 yaşındaki oyuncu, Liverpool'da önemli başarılar elde etti. Şampiyonlar Ligi, Premier Lig, UEFA Süper Kupa, İngiltere F.A. Cup, İngiltere Lig Kupası (2) ve Community Shield gibi önemli turnuvalarda şampiyonluklar yaşayan Matip, kulüp tarihine adını altın harflerle yazdırdı.

Fenerbahçe'de 3 KAP birden geliyor! İşte o yıldızlar Fenerbahçe'de 3 KAP birden geliyor! İşte o yıldızlar Haberi Görüntüle

THIAGO ALCANTARA'NIN KARİYERİ

Diğer yandan Thiago Alcantara, 2020'de Bayern Münih'ten transfer edilmişti. Liverpool forması altında 98 maça çıkan İspanyol oyuncu, 3 gol atarken 6 asist yapma başarısı gösterdi. Thiago, Liverpool'da F.A. Cup, İngiltere Lig Kupası ve Community Shield gibi turnuvalarda zaferler yaşadı.

Fenerbahçe yeni transferini resmen açıkladı Fenerbahçe yeni transferini resmen açıkladı Haberi Görüntüle

KULÜPTEN AÇIKLAMA

Kulüp, Joel Matip için "Her şey için teşekkürler Joel." ifadelerini kullanırken, Thiago Alcantara için ise "Özel bir oyuncu. Her şey için teşekkürler Thiago." mesajını paylaştı. Bu ayrılıklarla birlikte Liverpool, gelecek sezon için kadro planlaması ve transfer çalışmalarına şimdiden alan açtı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading