Yandex Metrica

Liverpool'dan Salah için korkunç rakam! İşte bonservisi için talep edilem miktar...

Liverpool'dan Salah için korkunç rakam! İşte bonservisi için talep edilem miktar...

Liverpool, Suudi Arabistan ekiplerinin radarında olan Salah'ın bonservis fiyatıiçin kararını verdi. Kırmızılar, Suudilerden tarihe geçecek bir bonservis ücreti talep etmenin peşinde.

Spor

03.03.2024, 18:09

Liverpool, 2025 senesinde sözleşmesi bitecek Salah'ın bonservis bedeli hakkında nihai kararını verdi. İngiliz devi, Suudi Arabistan ekiplerinin yakından takip ettiği Mısırlı süper star için kararını verdi.

2024-2025 Süper Lig'de hangi hakemler düdük çalacak? İşte tam liste 2024-2025 Süper Lig'de hangi hakemler düdük çalacak? İşte tam liste Haberi Görüntüle

Van Bronckhorst'tan Beşiktaş'a Semih Kılıçsoy talimatı: Asla satılmayacak Van Bronckhorst'tan Beşiktaş'a Semih Kılıçsoy talimatı: Asla satılmayacak Haberi Görüntüle

EKSTRA ÇABA SARFEDİLMEYECEK

İngiliz basınında yer alan haberlere göre, Liverpool, Salah'a yeni sözleşme imzalayıp elde tutmak için ekstra bir çaba sarf etmeyecek. 

2025'te sözleşmesi sonlanacak olan yıldız oyuncunun bonservissiz gitmesini istemeyen Liverpool, Suudi Arabistan ekiplerinin takibinde olduğu Salah için rekor bir bedel düşünüyor.

Galatasaray'dan Memphis Depay bombası Galatasaray'dan Memphis Depay bombası Haberi Görüntüle

SALAH İÇİN İSTENİLEN ASTRONOMİK RAKAM

Liverpool, Salah'ı renklerine bağlamak isteyen Suudi Arabistan kulüplerinden Salah'ın bonservisi için 100 milyon sterlin isteyecek.

Salah'ın 100 milyon sterlin (116 milyon euro) karşılığında transferinin gerçekleşmesi halinde ise Liverpool tarihinin en pahalı 2. futbolcu satışı yapılmış olacak.

135 milyon euro bonservis bedeliyle İspanyol devi Barcelona'ya transfer olan Phillippe Coutinho, Liverpool tarihinde en yüksek değerle satılan futbolcu konumunda bulunuyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading