Yandex Metrica

Lionel Messi ve Luis Suarez yeniden buluşacak iddiası

Lionel Messi ve Luis Suarez yeniden buluşacak iddiası

Barcelona’nın efsanevi oyuncusu Lionel Messi’nin eski takım arkadaşı Luis Suarez ile yeniden aynı takımda oynayacağı iddia edildi. İki yıldızı buluşturacak isim ise eski futbolcu David Beckham olacak.

Spor

23.01.2024, 19:03

Fransız ekibi PSG’de forma giyen Lionel Messi'yle ilgili İspanyol basınından flaş bir iddia ortaya atıldı. . 34 yaşındaki Arjantinli süper ile yakın arkadaşı Luis Suarez’in Amerika'da yeniden bir araya gelebileceği öne sürüldü.

Ibrahimovic yeniden Milan'da! Futbolseverlerin damağında kalan seyir zevk geri mi dönüyor? Ibrahimovic yeniden Milan'da! Futbolseverlerin damağında kalan seyir zevk geri mi... Haberi Görüntüle

BECKHAM ÇALIŞMALARA BAŞLADI

MLS ekiplerinden Inter Miami'nin kurucusu David Beckham, Luis Suarez ve Lionel Messi'yi yeniden bir araya getirmek için çalışmalara başladı. Beckham ayrıca, 2 Barcelonalı ismi daha transfer edip Amerika'da yeniden beraber futbol oynamalarını sağlamayı düşünüyor.

Rizespor'dan Inter'e uzanan ilginç hikaye: İmza atıp kaçmıştı! İtalyan devi transferi duyurdu Rizespor'dan Inter'e uzanan ilginç hikaye: İmza atıp kaçmıştı! İtalyan devi... Haberi Görüntüle

PROTESTO EDİLMİŞTİ

Fransız ekibinin Şampiyonlar Ligi'nde PSG'ye elenmesinin ardından Lionel Messi, Bordeaux ile oynanan Ligue 1 maçında tepkilere maruz kalmış ve taraftarlar ıslıklar ve küfürlerle Arjantinli futbolcuyu protesto etmişti.

Yaşanan bu gelişmenin ardından takımdaki geleceği tartışılmaya başlayan 34 yaşındaki hücum oyuncusu için David Beckham devreye girdi.

Fenerbahçe'den yılın transfer çalımı! Beşiktaş ve Galatasaray'ın peşinden koştuğu yıldız imzayı atıyor Fenerbahçe'den yılın transfer çalımı! Beşiktaş ve Galatasaray'ın peşinden koştuğu yıldız... Haberi Görüntüle

ERKEN AYRILABİLİR

Marca Gazetesi'nin haberine göre; David Beckham'ın 2018 yılında satın almasının ardından Gonzalo Higuain, Blaise Matuidi, Kierian Gibbs ve DeAndre Yedlin gibi isimleri transfer eden Inter Miami'nin yeni hedefinin Lionel Messi ve Luis Suarez olduğu öne sürüldü.

PSG ile olan sözleşmesi 2023'te sona erecek olan Messi'nin yaşanan gerilim sonrası takımdan erken ayrılabileceği kaydedildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading