Yandex Metrica

LeBron James rekor kırdı! Lakers, Philadelphia 76ers'a farklı kaybetti

LeBron James rekor kırdı! Lakers, Philadelphia 76ers'a farklı kaybetti

Los Angeles Lakers'ın yıldızı LeBron James, NBA tarihinde en çok süre alan oyuncu unvanını elde ederken, takımı Philadelphia 76ers karşısında büyük bir mağlubiyet yaşadı.

Spor

23.01.2024, 21:46

Los Angeles Lakers'ın deneyimli oyuncusu LeBron James, Philadelphia 76ers karşısında oynanan maçta NBA tarihinde en çok süre alan oyuncu unvanını elde etti. Kareem Abdul-Jabbar'ı geride bırakan James, bu başarısını elde ettiği geceye damga vurdu.

Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları şöleni başlıyor! Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları şöleni başlıyor! Haberi Görüntüle

FARKLI MAĞLUBİYET

LeBron James'in rekor gecesine rağmen Los Angeles Lakers, deplasmanda Philadelphia 76ers'a karşı 138-94'lük skorla farklı bir mağlubiyet yaşadı. Bu sonuçla Lakers, bu sezonki 8. mağlubiyetini aldı.

EURO 2024 sonrası flaş istifa! Milli takımdan ayrıldı EURO 2024 sonrası flaş istifa! Milli takımdan ayrıldı Haberi Görüntüle

LEBRON VE TAKIMININ PERFORMANSI

LeBron James, maçta 18 sayıyla oynarken, Anthony Davis 17, D'Angelo Russell ve Austin Reaves ise 12'şer sayı kaydetti. Ancak bu performans, farklı mağlubiyeti önleyemedi.

Beşiktaş'a bir yıldız daha! Immobile'nin yanına gelecek Beşiktaş'a bir yıldız daha! Immobile'nin yanına gelecek Haberi Görüntüle

Resmi açıklama geldi! Galatasaray Jelert ile 5 yıllık sözleşme imzaladı: İşte maliyeti Resmi açıklama geldi! Galatasaray Jelert ile 5 yıllık sözleşme imzaladı:... Haberi Görüntüle

RAKİPTEN BAŞARILI PERFORMANS

Philadelphia 76ers'ta Joel Embiid 30 sayıyla oynarken, Tyrese Maxey 31 sayıyla maçın en skorer oyuncusu oldu. Milli basketbolcu Furkan Korkmaz da maçı 5 sayıyla tamamladı.

Trabzonspor'da ayrılık: Resmi maça çıkmadan sözleşmesi feshedildi! Trabzonspor'da ayrılık: Resmi maça çıkmadan sözleşmesi feshedildi! Haberi Görüntüle

KARİYERİNDEKİ EN FARKLI MAĞLUBİYET

Philadelphia 76ers'a alınan yenilgi, LeBron James'in kariyerindeki en farklı mağlubiyet oldu. Bu durum, Lakers taraftarlarını ve NBA izleyicilerini şaşırttı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading