Yandex Metrica

Kylian Mbappe'ye Eyüpspor'dan sürpriz teklif: Seni bekliyoruz

Kylian Mbappe'ye Eyüpspor'dan sürpriz teklif: Seni bekliyoruz

Dünya'nın en başarılı futbolcuları arasında yerini alan Paris Saint-Germain FC'de forma giyen 25 yaşındaki futbolcu Mbappe'ye Trendyol 1.Lig ekibi sosyal medya hesabından süpriz bir paylaşımda bulundu.

Spor

30.03.2024, 19:28

Fransa'nın 1. Lig takım Paris Saint-Germain FC (PSG) takımının formasını giyen 25 yaşındaki Fransız futbolcu Kylian Mbappe'nin bu sezon sonunda takımdan ayrılması bekleniyor.

Kara Kartallar uçuş modunu açtı! Bir dünya yıldızı daha geliyor: Süper Lig'i sallayacak! Kara Kartallar uçuş modunu açtı! Bir dünya yıldızı daha geliyor:... Haberi Görüntüle

REAL MADRİD'E TRANSFER OLACAĞI İDDİASI

Ancak Fransız ve İspanyol basınında yer alan bilgilere göre başarılı futbolcunun La Liga'nın en iyi takımları arasında yerini alan Real Madrid FC'ye transfer olacağı iddia edildi.  Mbappe'nin Real Madrid takımına transfer olması halinde ise Luka Modriç'in takımdan kesin bir şekilde ayrılacağı belirtiliyor. 

Süper Lig ne zaman başlıyor? (2024-2025 sezonu) Süper Lig ne zaman başlıyor? (2024-2025 sezonu) Haberi Görüntüle

PSG YOLUNA GENÇ YETENEKELRLE DEVAME EDECEK

PSG'nin Messi ve Neymar gibi ünlü yıldız futbolcuları kaybetmesinin ardından Mbappe'nin de sezon sonu takımdan ayrılması sonrası genç gutbolcularla yola devam edeceği belirtiliyor.

İspanya mı, İngiltere mi? EURO 2024'ün şampiyonu belli oluyor! İspanya mı, İngiltere mi? EURO 2024'ün şampiyonu belli oluyor! Haberi Görüntüle

EYÜPSOR'DAN MBAPPE'YE SÜRPRİZ ÇAĞRI

Mbappe'nin transfer olacağı haberinden sonra ise Trendyol 1. Lig'de yer alan Eyüpspor'un resmi sosyal medya hesabı Mbappe hakkında bir paylaşımda bulundu. Teknik direktörünün Arda Turan olduğu Eyüpspor'un sosyal medya hesabı ''seni bekliyoruz Mbappe'' paylaşımı yaptı. 

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

1

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading