Yandex Metrica

Kurban kesip, dualarla İstanbul'a gittiler

Kurban kesip, dualarla İstanbul'a gittiler

TFF 2.Lig play-off finalinde Kocaelispor ile oynayacağı maç için İstanbul'a giden Sakaryaspor kafilesi dualarla uğurlandı. Yolculuk öncesi tesislerde kurban kesen yönetim kurulu, futbolculara başarı dileğinde bulundu. Müsabaka Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yarın saat 20.00'de başlayacak.

Spor

23.01.2024, 17:30

Yorucu bir sezonun ardından son düzlüğe geldiklerini açıklayan Sakaryaspor Kulübü Başkanı Cevat Ekşi, "İnşallah Kocaeli'yi cuma günü yenip şehrimizin özlemle beklediği kupayı Sakarya'mıza armağan etmek istiyoruz. Çok heyecanlıyız, Allah yardımcımız olsun." dedi.

Takımın ve kentin çok iyi kenetlendiğini ifade eden Ekşi, hiçbir eksiklerinin bulunmadığını vurguladı.Takıma verdikleri tüm sözleri tuttuklarını belirten Cevat Ekşi, "Futbolcu kardeşlerim söz verdi, sözlerini de yerine getireceğinden çok eminim. Kupayı Sakarya'ya getireceklerini söylediler. O yüzden ben 'Kupayı aldık.' gözüyle bakıyorum. Şehirde her yer bayraklarla donatılmış, şehrimiz de inanmış durumda. İnşallah cuma günü gecesi o kupayı alıp geleceğiz." şeklinde konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading