Yandex Metrica

Kulüpler Birliği toplantısı sona erdi! Ahmet Ağaoğlu çıkan dedikodulara yanıt verdi!

Kulüpler Birliği toplantısı sona erdi! Ahmet Ağaoğlu çıkan dedikodulara yanıt verdi!

Son dakika haberleri... Süper Lig'de yaşanan 13 hakemin gönderilmesinin ardından Kulüpler Birliği, Maslak'ta bulunan ofiste bir araya geldi. Toplantı sonrası konuşan Kulüpler Birliği ve Trabzonspor Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu, soruları yanıtladı.

Spor

23.01.2024, 18:57

Türk futbolunda derin bir yankı uyandıran hakemlerin istifası ve yayın ihalesini görüşmek için bir araya gelen Kulüpler Birliği'nin toplantısı sona erdi.

Toplantıya Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi ve Rizespor başkanı Tahir Kıran katıldı.

Çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kulüpler Birliği Başkanı Ahmet Ağaoğlu şu ifadeleri kullandı:

Kulüp başkanlarımız hakem kararının zamanlamasıyla ilgili endişelerini dile getirdiler. Bu uygulama keşke devre arasında veya sezon sonunda yapılsaydı. Çok daha doğru, çok daha uygun olurdu. Zamanlama açısından doğru bulmadım."

"10 haftalık sürecin nasıl geçeceği konusunda insanların kafasında soru işaretleri var. Bu kararı veren kurum bunun sorumluluğunu da üzerine almıştır. Bu da işin doğasında vardır."

"Bugün itibariyle 3 puan karşılığında kulüplerin kasasına 180 bin avro giriyor. Bu rakam 800 bin avroydu. Kulüplerimiz 3 sene içerisinde yüzde 80'e varan gelir kaybına uğradı."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading