Yandex Metrica

Sitede Ara

Kulübü duyurdu, taraftar heyecanlandı! Anthony  Nwakaeme resmen geri dönüyor! O maça yetişecek

Kulübü duyurdu, taraftar heyecanlandı! Anthony  Nwakaeme resmen geri dönüyor! O maça yetişecek

Transfer döneminde adı sürekli Türk kulüpleriyle anılan Anthony Nwakaeme için kulübü Al-Fayha resmi açıklamayı yaptı. Söz konusu açıklama kapsamında yıldız futbolcunun sahalara geri dönüş tarihi ilan edildi. İşte Al-Fayha'nın konuya ilişkin yaptığı açıklama...

Spor

23.01.2024, 20:23

Her transfer döneminde adı Süper Lig kulüpleriyle anılan eski Trabzonsporlu Anthony  Nwakaeme için resmi açıklama yapıldı. Ara transfer döneminde adı Beşiktaş ile anılan yıldız futbolcunun Suudi Arabistan'da mutsuz olduğuna yönelik haberler ortaya çıkmıştı.

Öte yandan, geçtiğimiz günlerde bir sakatlık geçiren Nwakaeme'nin kasında yırtık tespit edilmişti. Bu nedenle Suudi Arabistan Süper Kupa finalini kaçıran yıldız futbolcunun takımı Al-Fayha, kupayı Ittıhad FC'ye kaybetmişti.

Ve Trabzonspor'da ilk ayrılık! Başkan Doğan açıkladı Ve Trabzonspor'da ilk ayrılık! Başkan Doğan açıkladı Haberi Görüntüle

İŞTE SAHALARA DÖNECEĞİ TARİH

10 ila 2 hafta arasında sahalarda olamayacağı açıklanan Nwakaeme, kulübünün 15 Şubat'ta oynayacağı Al-Hilal maçında yerini alması bekleniyor. 

Yıldız futbolcu bu sezon çıktığı 11 maçta 6 gol attı 2 asist yaptı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading