Yandex Metrica

KULİS BİLGİSİ | Aziz Yıldırım Fenerbahçe başkanlığına aday

KULİS BİLGİSİ | Aziz Yıldırım Fenerbahçe başkanlığına aday

Yağız Sabuncuoğlu Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe başkanlığına aday olma kararı aldığını kamuoyuna duyurdu.

Spor

17.05.2024, 16:54

Fenerbahçe yönetimi için spor gündeminde adaylıklara yönelik gelişmeler gelirken bir yandan da söylentiler ve kulis bilgileri de dolanıyor. Fenerbahçe'nin eski başkanlarından Aziz Yıldırım'ın aday olup olmayacağı merak edilirken Yağız Sabuncuoğlu tarafından Yıldırım'ın başkanlık adaylığına dair kritik bir açıklama geldi.

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları açılışında Türk bayrağını hangi sporcularımız taşıyacak? Paris 2024 Olimpiyat Oyunları açılışında Türk bayrağını hangi sporcularımız taşıyacak? Haberi Görüntüle

AÇIKLAMALAR ÜST ÜSTE GELDİ

Yağız Sabuncuoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, topladığı kulis bilgilerine göre "Aziz Yıldırım, Fenerbahçe başkanlığına aday olma kararı aldı." şeklinde açıklamada bulundu.

Ayrıca Sabuncuoğlu'nun bir diğer açıklamasına göre kongre üyeleri  Aziz Yıldırım için 500 imza topladı.

Galatasaray'ın istediği yıldızı açıkladılar: Ayrılık onaylandı Galatasaray'ın istediği yıldızı açıkladılar: Ayrılık onaylandı Haberi Görüntüle

RESMİ AÇIKLAMA BEKLENİYOR

Geçtiğimiz günlerde kulis bilgilerine göre Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe camiasından bazı isimlere "Benden haber bekleyin!" demesinin ardından kulüp başkanlığına adaylığının ne zaman açıklanacağı merak ediliyordu. Türk futbolunun gündeminde zirveye oturan bu gelişmenin ardından bugün Yağız Sabuncuoğlu tarafından ortaya atılan iddiaya göre Yıldırım'ın başkanlığa adaylığını koyma ihtimali oldukça güçlendi.

Aziz Yıldırım'dan henüz bir açıklama gelmediğinden dolayı başkanlık adaylığına yönelik iddialar belirsizliğini koruyor. Yıldırım'ın yakın zamanda olumlu veya olumsuz olarak bu akşam 21.00'de TRT Spor'da resmi bir açıklama yapması bekleniyor.

Habere Tepki Ver

4

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading