Yandex Metrica

Kral kayıp! Resmen kulübeye hapsoldu

Kral kayıp! Resmen kulübeye hapsoldu

Kasımpaşa'da gösterdiği etkileyici performansın ardından Süper Lig'in gol kralı olan Umut Bozok, Trabzonspor'a transfer olduktan sonra beklenen performansı sergileyemedi. Sezonun başında Nenad Bjelica döneminde görev alan Bozok, Abdullah Avcı'nın göreve gelmesiyle iyice unutuldu ve şu ana kadar forma şansı bulamadı.

Spor

30.04.2024, 21:17

Kasımpaşa formasıyla geçen sezon Süper Lig'de 20 gol atarak gol kralı olan Umut Bozok, Trabzonspor'a transfer olduktan sonra beklenen performansı gösteremedi. Bordo-Mavililerde görev alamayan Bozok, Abdullah Avcı'nın değişiklikleriyle unutulmaya başlandı.

Maximin'in İstanbul'a geliyor! Fenerbahçe imza töreni için hazırlıklara başladı! Maximin'in İstanbul'a geliyor! Fenerbahçe imza töreni için hazırlıklara başladı! Haberi Görüntüle

AVCI'YA UYUM SAĞLAYAMAYAN OYUNCULAR

Abdullah Avcı'nın göreve gelmesiyle birlikte değişen oyun planına uyum sağlayamayan Umut Bozok'un yanı sıra Fernandez, Umut Güneş, Göktan Gürpüz, Kourbelis, Teklic, Benkovic, Arif Boşluk, Hüseyin Türkmen, Keren Şen gibi oyuncular da gözden düştü. Abdullah Avcı'nın tercih ettiği kadroda kendilerine yer bulmakta zorlanan isimler arasında yer aldılar.

Galatasaray aradığını Fransa'da buldu: Doue ile görüşmeler devam ediyor Galatasaray aradığını Fransa'da buldu: Doue ile görüşmeler devam ediyor Haberi Görüntüle

McTominay, Galatasaray'ın ellerinden kayıp gitti McTominay, Galatasaray'ın ellerinden kayıp gitti Haberi Görüntüle

GÖREV ALAN OYUNCU SAYISI AZALIYOR

Nenad Bjelica döneminde sezonun başlarında görev alan Umut Bozok ve diğer oyuncular, Abdullah Avcı'nın göreve gelmesiyle birlikte forma şansı bulamamaya başladılar. Bu durum, teknik direktör değişikliğinin ardından görev alan oyuncu sayısının azalmasının bir yansıması olarak öne çıkıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading