Yandex Metrica

Kopenhag - Manchester City maçı bugün mü, saat kaçta? Kopenhag - Manchester City maçı hangi kanaldan izlenir?

Kopenhag - Manchester City maçı bugün mü, saat kaçta? Kopenhag - Manchester City maçı hangi kanaldan izlenir?

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde heyecan, son 16 turu kapsamında devam ediyor. Kopenhag ile Manchester City arasındaki mücadele, futbolseverlerin büyük bir ilgisini çekiyor. Maçın yayın saati, hangi kanalda yayınlanacağı ve muhtemel 11'leri gibi detaylar, taraftarlar tarafından büyük bir merakla araştırılıyor. Peki, Kopenhag - Manchester City maçı bugün mü, saat kaçta? Kopenhag - Manchester City maçı hangi kanaldan izlenir?

Spor

13.02.2024, 21:31

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Son 16 turu kapsamında Danimarka'nın temsilcisi Kopenhag ile İngiliz devi Manchester City, kritik bir mücadeleye çıkacak. Bu önemli karşılaşma, futbolseverlerin büyük bir ilgisini çekiyor ve maç ile ilgili tüm detaylar merakla araştırılıyor. Peki, Kopenhag - Manchester City maçı bugün mü, saat kaçta? Kopenhag - Manchester City maçı hangi kanaldan izlenir?

Galatasaray'da 5 ayrılık birden! Okan Buruk talimat verdi Galatasaray'da 5 ayrılık birden! Okan Buruk talimat verdi Haberi Görüntüle

KOPENHAG - MANCHESTER CİTY MAÇI BUGÜN MÜ, SAAT KAÇTA?

Kopenhag ile Manchester City arasındaki müsabaka, 13 Şubat Salı günü saat 23:00'te TV 8,5 ve Exxen platformlarında futbolseverlerle buluşacak. 

UEFA'nın kulüpler sıralaması güncellendi! Türk devleri kaçıncı sırada? UEFA'nın kulüpler sıralaması güncellendi! Türk devleri kaçıncı sırada? Haberi Görüntüle

KOPENHAG - MANCHESTER CİTY MAÇI İLK 11

Kopenhag: Kamil Grabara, Peter Ankersen, Kevin Diks, Kevin Diks, Elias Jelert, Andreas Cornelius, Rasmus Falk Jensen, Diogo Gonçalves, Elias Achouri, Viktor Claesson, Mohamed Elyounoussi.

Manchester City: Ederson, Kyle Walker, Ruben Dias, Nathan Aké, Josko Gvardiol, Rodri, Bernardo Silva, Julián Álvarez, Kevin De Bruyne, Phil Foden, Erling Haaland.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading