Yandex Metrica

Kim olduğumuzu göstereceğiz

Kim olduğumuzu göstereceğiz

A Milli Takım'ın yarın oynayacağı Galler maçı öncesi basın toplantısında konuşan Burak Yılmaz, beklenen Türkiye performansını göstereceklerini belirterek "Tüm Azerbaycan halkına teşekkürlerimizi iletiyoruz. İlk günden bize kardeşleri olduğumuzu hissettirdiler. Kendi evimizde oynayacağız." görüşlerini dile getirdi.

Spor

23.01.2024, 17:34

Avrupa Futbol Şampiyonası A Grubu ikinci maçında Galler ile Bakü'de karşılaşacak Ay-yıldızlı ekibimizin takım kaptanı Burak Yılmaz değerlendirmelerde bulundu.

Turnuvanın açılış maçında İtalya karşısındaki oyunu kendilerinin de beklemediğini belirten Burak, hatalarının farkında olduklarını ve yarınki  maçı kazandıkları taktirde bazı şeylerin olumluya döneceğini ifade etti.

Çok kötü iki gün geçirdik, "yürekten inanıyoruz"

Takıma yürekten inandığını aktaran 36 yaşındaki golcü, "Çeyrek ve yarı final için konuşmak erken ama ilk maçtaki olumsuz hava dağıldı. İtalya maçında tamamen deplasmandaydık. Maçtan sonra çok kötü 2 gün geçirdik. İstemediğimiz bir başlangıç oldu ama Şenol Güneş  hocama teşekkür ediyorum, bizi ayakta tuttu. İsviçre - Galler maçının beraberliği ile beraber de biraz daha kendimize geldik. Yeniden hedefteyiz, 6 puan hedefimiz var. İnşallah yarın da Galler'e burada deplasman havasını yaratarak istediğimiz sonucu alırız." düşüncelerini paylaştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading