Yandex Metrica

Kim Min-Jae'den bomba Fenerbahçe kararı! Geleceği belli oldu

Kim Min-Jae'den bomba Fenerbahçe kararı! Geleceği belli oldu

Fenerbahçe'den ayrılması gündemde olan Kim Min-Jae kararını verdi. Yıldız stoper sarı lacivertlilerde kalacağını yönetime bildirdi. 

Spor

23.01.2024, 19:29

Fenerbahçe'de Ali Koç ile teknik direktör Jorge Jesus ile yaptığı görüşmenin ardından Güney Koreli savunmacı, 1 yıl daha takımda kalacağına dair söz verdi. 

Manchester United Ferdi için ısrarcı çıktı! 84 milyon Euro'luk takas teklifi Manchester United Ferdi için ısrarcı çıktı! 84 milyon Euro'luk takas... Haberi Görüntüle

KİM MİN LAE TAKIMDAN KALACAĞINA SÖZ VERDİ 

Avrupa devlerini peşine takan Fenerbahçe'nin yıldız savunmacısı Kim Min-Jae, 1 yıl daha sarı-lacivertli formayı terletecek.

Takımdan ayrılması beklenen isimlerin başında gelen Min Jae Kim sonunda ikna oldu. Başkan Ali Koç ile teknik patron Jorge Jesus, görüştükleri Kim'den takımda kalması yönünde söz aldı.

24 yaşındaki stoper, 1 sene daha sarı-lacivertli formayı giyecek. Güney Koreli oyuncu, milli takımıyla kasım sonunda başlayacak Dünya Kupası'nda oynamak istiyor. Bu nedenle düzenli oynama ihtimalinin daha yüksek olduğu Fenerbahçe'de yola devam etmek cazip geliyor. Fenerbahçe yönetimi de Kim'i, mutlak şampiyonluk hedeflenen sezonda elde tutmanın memnuniyetini yaşıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading