Yandex Metrica

Kim Min-Jae geri dönüş için gün sayıyor

Kim Min-Jae geri dönüş için gün sayıyor

Bayern Münih'te forma şansı bulamayan Kim Min-Jae'nin eski takımına geri dönme ihtimali gündeme geldi. İtalyan basını, Napoli'nin Güney Koreli stoperi tekrar kadrosuna katmak için harekete geçtiğini iddia ediyor.

Spor

21.04.2024, 18:57

Bayern Münih forması altında istikrarlı bir performans gösteremeyen Kim Min-Jae'nin geleceği belirsizliğini korurken, Napoli'nin yeniden onu kadrosuna katma planları yapıyor.

Fenerbahçe'nin yeni transferi En-Nesyri İstanbul'a geldi Fenerbahçe'nin yeni transferi En-Nesyri İstanbul'a geldi Haberi Görüntüle

NAPOLİ GERİ İSTİYOR

Bayern Münih'te beklenen çıkışı yapamayan Kim Min-Jae için Napoli'nin devrede olduğu belirtildi. İtalyan basınından Il Mattino'nun haberine göre, 27 yaşındaki savunmacı için Napoli'nin kiralama formülünü değerlendirdiği ifade ediliyor.

Il Mattino'nun iddiasına göre, Napoli, Kim Min-Jae'nin yüksek maaşı nedeniyle transferde zorluklarla karşılaşıyor ancak kiralama seçeneğiyle işleri kolaylaştırmayı hedefliyor.

Beşiktaş durdurulamıyor! Şimdi de yeniden Steven Berghuis Beşiktaş durdurulamıyor! Şimdi de yeniden Steven Berghuis Haberi Görüntüle

ADAPTASYON SORUNU YAŞIYOR

Bayern Münih'deki bu sezon performansıyla dikkat çeken Kim Min-Jae, 29 maçta forma giydi ve 1 gol ile 2 asistlik katkı sağladı. Ancak, yaşadığı adaptasyon sorunları ve yetersiz süre alma durumu, Napoli'nin yeniden transfer gündemine girmesine neden oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

1

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading