Yandex Metrica

Kerem, Onan'yı avladı! Ve Şampiyonlar Ligi'nin en iyi golü...

Kerem, Onan'yı avladı! Ve Şampiyonlar Ligi'nin en iyi golü...

Galatasaray'ın genç yeteneği Kerem Aktürkoğlu'nun, Manchester United'a attığı muazzam gol, Şampiyonlar Ligi'nde haftanın en iyi golü adayları arasında yer alıyor. İşte Aktürkoğlu'nun Onana'yı avladığı o anın detayları.

Spor

23.01.2024, 21:47

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda Manchester United ile 3-3 berabere kaldığı mücadelede, Kerem Aktürkoğlu'nun fileleri havalandıran golü adaylar arasına girdi. Maça yedek kulübesinde başlayan genç futbolcu, 60. dakikada sahneye çıkarak takımına önemli bir beraberlik golü kazandırdı.

Fenerbahçe yeni transferini resmen açıkladı Fenerbahçe yeni transferini resmen açıkladı Haberi Görüntüle

KEREM AKTÜRKOĞLU'NDAN MUAZZAM GOL

Hakim Ziyech'in kusursuz pasını alan Kerem Aktürkoğlu, topu harika bir dokunuşla kontrol etti. Ardından etkileyici bir vuruşla Onana'nın kapattığı köşeden topu filelere gönderdi. Bu çarpıcı performans, genç futbolcunun adını haftanın en iyi golü adayları arasına yazdırdı.

Ciro Immobile, Beşiktaş için İstanbul'da! İşte gol makinesinin ilk sözleri Ciro Immobile, Beşiktaş için İstanbul'da! İşte gol makinesinin ilk sözleri Haberi Görüntüle

Galatasaray'da 5 ayrılık birden! Okan Buruk talimat verdi Galatasaray'da 5 ayrılık birden! Okan Buruk talimat verdi Haberi Görüntüle

HAFTANIN GOLÜNE ADAY

Galatasaray taraftarları ve futbolseverler, Kerem Aktürkoğlu'nun bu muazzam golüne hayranlıkla tanıklık etti. Şampiyonlar Ligi'nin haftanın golü için belirleyeceği adaylar arasında, Aktürkoğlu'nun golüne verilecek ödül merakla bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading