Yandex Metrica

Kerem Demirbay kafaya koymuş! Galatasaray, Manchester United'ı yenmeye İngiltere'ye gidiyor

Kerem Demirbay kafaya koymuş! Galatasaray, Manchester United'ı yenmeye İngiltere'ye gidiyor

Spor

23.01.2024, 21:27

Galatasaraylı futbolcu Kerem Demirbay, RAMS Başakşehir'i deplasmanda 2-1 yendikleri maç sonrası büyük mutluluk duyduklarını ve Manchester United karşılaşmasına iddialı bir şekilde hazırlandıklarını açıkladı.

Kerem Demirbay, Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki hedefleri hakkında da açıklamalarda bulundu ve Manchester United maçına iddialı bir şekilde hazır olduklarını belirtti.

Mourinho'nun hayali: Roma'dan beri takip ediyor! Fenerbahçe, Wesley transferi için servet dökmeye hazır Mourinho'nun hayali: Roma'dan beri takip ediyor! Fenerbahçe, Wesley transferi için... Haberi Görüntüle

"ZOR MAÇTI"

Galatasaray'ın başarılı orta saha oyuncusu Kerem Demirbay, RAMS Başakşehir'i deplasmanda 2-1 mağlup ettikleri maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Galatasaray'ın bu önemli galibiyetiyle ilgili mutlu olduğunu dile getiren Demirbay, maçın zorluğuna dikkat çekti.

Trabzonspor'dan akıl oyunları! Kaçmak isteyen futbolcu Karadeniz ekibinin ağlarına takıldı Trabzonspor'dan akıl oyunları! Kaçmak isteyen futbolcu Karadeniz ekibinin ağlarına takıldı Haberi Görüntüle

"MAĞLUBİYETİMİZ YOK"

Kerem, açıklamalarında şunları söyledi: "Kazandığımız için çok mutluyum. Çok önemli bir maçtı. Karşımızda olgun ve iyi bir takım vardı. Biz de iyi bir takım olarak maçı kazandık. Bu sezon henüz mağlup olmadık. Kazanarak ilerliyoruz. Henüz mağlubiyetimiz yok. Böyle devam etmek istiyoruz. Çok geniş bir kadroya sahibiz. Oyuncu kalitemiz çok iyi. Takımda hiç kötü karakter yok. Bu da çok önemli."

Fenerbahçe imza tarihini açıkladı: Hull City maçı öncesi transfer şöleni Fenerbahçe imza tarihini açıkladı: Hull City maçı öncesi transfer şöleni Haberi Görüntüle

"HER MAÇ OYNAMAK İSTİYORUM"

Kerem Demirbay, maça yedekten dahil olduğunu ve hocalarına güvendiğini belirterek, "Profesyonel bir futbolcuyum. Her maç oynamak istiyorum." dedi.

La Liga'yı sarsmıştı! İtalyan ekibinden Sorloth hamlesi! La Liga'yı sarsmıştı! İtalyan ekibinden Sorloth hamlesi! Haberi Görüntüle

"SAKLANMAYACAĞIZ, KALİTEMİZ SONSUZ"

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ise büyük mücadelelerin kendilerini beklediğini ifade eden Demirbay, özellikle Bayern Münih ve Manchester United gibi büyük takımlarla karşılaşacaklarını hatırlattı. Demirbay, şu sözlerle iddialı bir mesaj verdi: "Bayern Münih, Manchester United ve Galatasaray çok büyük takımlar. Futbolda her şey olabilir. Saklanmayacağız. Biz büyük bir takımız. Kalitemiz sonsuz. Manchester United maçını kazanmaya gideceğiz."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading