Yandex Metrica

Sitede Ara

Kerem Aktürkoğlu'ndan depremzedelere destek: Açık artırma ile sattı!

Kerem Aktürkoğlu'ndan depremzedelere destek: Açık artırma ile sattı!

Kahramanmaraş depremi sonrasında dünyanın dört bir tarafından destekler gelmeye devam ediyor. Şimdi ise, Galatasaraylı futbolcu Kerem Aktürkoğlu, Başakşehir maçında hat-trick yaptığı topu açık artırma yoluyla elde edilen geliri depremzedelere yardım amaçlı bağışladı.

Spor

18.03.2024, 16:20

Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen 7.7 ve 7.6 şiddetlerindeki depremlerin ardından birçok şehirde ağır hasarlar meydana geldi. Depremden etkilenen binlerce vatandaşlar için yardım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. 

Fenerbahçe-Olympiakos ile berabere kalırsa ne olur, elenir mi? FB Olympiakos'u 1-0, 2-0, 2-1, 3,1 yenerse maç uzatmaya mı gider? Fenerbahçe-Olympiakos ile berabere kalırsa ne olur, elenir mi? FB Olympiakos'u... Haberi Görüntüle

Basketbol tarihinde benzeri görülmedi! Maçlar artık parkede oynanmayacak! Neden cam zemin? Basketbol tarihinde benzeri görülmedi! Maçlar artık parkede oynanmayacak! Neden cam... Haberi Görüntüle

AÇIK ARTIRMA İLE SATTI

Galatasaraylı futbolcu Kerem Aktürkoğlu da, yardım kervanına katıldı.  Başakşehir karşılaşmasında hat-trick yaptığı topu açık artırma ile satarak gelirini i depremzedelere yardım amaçlı bağışladı.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading