Yandex Metrica

Kenan Yıldız, Chiesa'yı koltuğunda etti! Takımdan gönderilecek

Kenan Yıldız, Chiesa'yı koltuğunda etti! Takımdan gönderilecek

İtalya Serie A'da Juventus, 2025'te sözleşmesi bitecek Federico Chiesa ile yollarını sezon sonunda ayırabilir. Kenan Yıldız'ın Chiesa'nın yerini alabileceği belirtilirken Juventus'un bu bölge için transfer listesini hazırladığı öne sürüldü.

Spor

04.03.2024, 09:41

Serie A'da şampiyonluk yarışında lider Inter'in gerisinde kalan Juventus, Federico Chiesa için gelen teklifleri sezon sonunda değerlendirecek.

La Gazette della Sport'ta yer alan haberde Juventus'un sözleşmesinin bitmesine 1.5 yıl kalan Chiesa'yla kontrat yenilememesi halinde takımdan göndermek istediği aktarılırken bu transferden 35-40 milyon euro arasında bir gelir beklediği ifade edildi.

Ibrahimovic yeniden Milan'da! Futbolseverlerin damağında kalan seyir zevk geri mi dönüyor? Ibrahimovic yeniden Milan'da! Futbolseverlerin damağında kalan seyir zevk geri mi... Haberi Görüntüle

KENAN YILDIZ DETAYI

Haberde, Juventus'un Chiesa'nın ayrılığına izin vermesi durumunda İtalyan oyuncunun yerini Kenan Yıldız'la doldurabileceği aktarıldı.

"Yerine geçebilecek bir isim takımda zaten var, Kenan Yıldız" ifadeleri kullanılırken Juventus'un henüz bir karar vermediği ifade eidldi.

Juventus formasıyla bu sezon 25 maçta süre alan Kenan Yıldız, 5 gol ve 1 asist katkıda bulundu.

En-Nesyri transferi beklemede! Fenerbahçe santrfor alternatiflerini belirledi En-Nesyri transferi beklemede! Fenerbahçe santrfor alternatiflerini belirledi Haberi Görüntüle

TRANSFER LİSTESİNDEKİ İSİMLER

Juventus'un bu bölgeye yapılabilecek bir transfer için listesinde 4 ismin yer aldığı iddia edildi.

Lazio'nun deneyimli oyuncusu Felipe Anderson, Genoa'dan Albert Gudmundson, Sassuolo'dan Domenico Berrardi ve Napoli'den Giacomo Raspadroi Juventus'un listesinde bulunuyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading