Yandex Metrica

Kayserispor'da ayrılık sinyali! "Sezon sonu bakacağız"

Kayserispor'da ayrılık sinyali!  "Sezon sonu bakacağız"

Yukatel Kayserispor teknik direktörü Çağdaş Atan, bugün oynacakları Trabzonspor mücadelesi öncesi verdiği röportajda ayrılık sinyalleri verdi.

Spor

26.04.2024, 10:23

Transfer yasağı dolasıyla kulüp anlamında zor günler geçiren ama hocaları Çağdaş Atan sayesinde sportif başarı yakalayan Kayserispor'da sezon başından bu yana ayrılan oyuncuların durumu hocada üzüntü yaratıyor. Başkan Ali Çamlı hocamızı bırakmayacağız açıklaması yapmasa da hocanın kafasının karışık olduğu iddia edildi. Çağdaş Atan'ın ismi Trabzonspor ile anılıyor.

2024 Ziraat Türkiye Kupası finali ne zaman, nerede oynanacak? 2024 Ziraat Türkiye Kupası finali ne zaman, nerede oynanacak? Haberi Görüntüle

"ŞAPKADA ÇIKARILACAK TAVŞAN KALMADI"

Çağdaş Atan: "Sezon başından beri oyuncularım şapkadan çok fazla tavşan çıkardı. Ancak içeride ne kadar tavşan kaldı ya da tavşan kaldı mı bilmiyoruz. Sezon başında ayrılan oyuncular Mustafa Pektemek, Bertolacci; ilk 8 içinde kalmak isterken Onur Bulut'un gidişi ve dün de Campanharo'nun gidişi... Sakat oyuncularımız da var. Şapkada tavşan kaldı mı kalmadı mı bakacağız."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading