Yandex Metrica

Katalan ekibi Arda Güler için masaya oturdu, dikkat çeken bonservis detayı

Katalan ekibi Arda Güler için masaya oturdu, dikkat çeken bonservis detayı

Oynadığı futbol ile tüm futbolseverler tarafından sevilerek takip edilen Arda Güler'e avrupa devleri kancayı taktı. La Liga devi Barcelona, Arda Güler'i kadrosuna katmak için resmi teklifi yaptı.

Spor

23.01.2024, 20:51

Fenerbahçe'de Arda Güler'in gelecek sezon hangi takımda olacağı merak konusu oldu. Genç yıldız oynadığı futbolla tüm futbolseverleri heyecanlandırdı.

Galatasaray'da transfer krizi! Taraftarlar isyan bayrağını çekti! Galatasaray'da transfer krizi! Taraftarlar isyan bayrağını çekti! Haberi Görüntüle

ADI KATALAN EKİBİYLE ANILIYOR

18 yaşında olmasına rağmen top hakimiyeti ve sahada görüş kabiliyeti yüksek olan Arda'nın ismi bugünlerde İspanyol devi Barcelona ile anılıyor.

UEFA'dan Atilla Karaoğlan'a kritik görev! O Şampiyonlar Ligi maçında düdük çalacak UEFA'dan Atilla Karaoğlan'a kritik görev! O Şampiyonlar Ligi maçında düdük... Haberi Görüntüle

ARDA SICAK BAKIYOR

Diario Sport'a göre, Barcelona'nın Arda Güler için Fenerbahçe ile ilk görüşmesini yaptığı aktarıldı. Arda Güler'in de Katalan ekibi istediği öne sürüldü.

Galatasaray'dan Memphis Depay bombası Galatasaray'dan Memphis Depay bombası Haberi Görüntüle

AVRUPA PEŞİNDE

Ayrıca haberde Paris Saint-Germain, Arsenal, Newcastle United ve Napoli'nin de genç yıldızı istediği ifade edildi.

Amedspor'dan savunma hattına bomba transfer! Amedspor'dan savunma hattına bomba transfer! Haberi Görüntüle

20 MİLYON EURO

Fenerbahçe'nin Arda için 20 milyon euroluk bir bonservis bedeli beklentisi olduğu vurgulanırken, finansal fair play düzenlemelerinde sorun yaşayan Barcelona'nın satın alma opsiyonlu kiralama yolunu düşündüğü iletildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading