Yandex Metrica

Kartal'ı martılar yedi! Beşiktaş'ın stadyum çatı örtüleri delik deşik

Kartal'ı martılar yedi! Beşiktaş'ın stadyum çatı örtüleri delik deşik

Beşiktaş'ın Tüpraş Stadyumu, denize yakınlığı nedeniyle martıların istilasına uğradı. Martıların kuş pislikleri, çatının membran örtüsüne zarar vererek deliklere yol açtı. Stadın çevresindeki oteller, kuş kovucu sistem nedeniyle gürültü itirazında bulununca çözüm ertelendi.

Spor

23.01.2024, 21:46

Beşiktaş'ın Tüpraş Stadyumu, deniz kıyısında olması sebebiyle martıların yoğun olarak konakladığı bir bölge. Martıların doğal ihtiyaçlarını giderirken oluşturdukları asitli kuş pislikleri ve gagalanması sonucunda çatının membran örtüsü zarar gördü ve delikler oluşturdu.

Lugano- Fenerbahçe maçının kadrosu açıkladı! İşte Mourinho'nun ekibi Lugano- Fenerbahçe maçının kadrosu açıkladı! İşte Mourinho'nun ekibi Haberi Görüntüle

KUŞ KOVUCU SİSTEM DENEMESİ

Stadın çatısındaki sorunu çözmek için kuş kovucu sistem denendi. Ancak çevredeki otellerin gürültü itirazları nedeniyle bu çözüm ertelendi. Martıların neden olduğu çatı probleminin giderilmesi için yeni yöntemler aranıyor.

Galatasaray'ın futbolcusu eşyalarını toplayıp kampı terk etti Galatasaray'ın futbolcusu eşyalarını toplayıp kampı terk etti Haberi Görüntüle

Fenerbahçe'de çifte ayrılık: Biri imzayı attı diğeri de yolda Fenerbahçe'de çifte ayrılık: Biri imzayı attı diğeri de yolda Haberi Görüntüle

MEMBRAN ÇATININ DEĞİŞME İHTİYACI

Mimar Bünyamin Derman, stadyumun çatısındaki membran örtüsünün değişmesi gerektiğini belirtti. Ayrıca, önceki dönemde sponsorun reklam amacıyla çatıya yazılar eklemesi de zararlı olmuş ve çatının bakımına ihtiyaç duyulduğunu vurguladı.

Şampiyonlar Ligi'nde ilk eleme turu sona erdi Şampiyonlar Ligi'nde ilk eleme turu sona erdi Haberi Görüntüle

BEŞİKTAŞ YÖNETİMİNE ÇAĞRI

Mimar Derman, yeni Beşiktaş yönetimine stadyumun bakımı ve çatı sorununa öncelik verme çağrısında bulundu. Stadın çevresindeki otellerin itirazları çözülerek, uygun bir çözümle çatı sorununun giderilmesi gerektiğini ifade etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading