Yandex Metrica

Karagümrük'ün yeni hocası belli oldu

Karagümrük'ün yeni hocası belli oldu

Fatih Karagümrük'te Şota Arveladze'nin beklenmedik istifasının sonrasında İstanbul kulübü teknik direktörlük görevi için Tolunay Kafkas imzayı attı.

Spor

11.03.2024, 05:36

Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında dün oynanan karşılaşmada Trabzonspor'a 5-1'likskorla mağlup olan Fatih Karagümrük'te teknik direktör Şota Arveladze flaş birkararla istifa etti. Kırmızı siyahlı kulüpte Gürcü teknik adamın koltuğuna Tolunay Kafkas getirildi.

Trabzonspor, Avrupa maçı kadrosunu açıkladı! Ruzomberok maçında sahada olacak futbolcular Trabzonspor, Avrupa maçı kadrosunu açıkladı! Ruzomberok maçında sahada olacak futbolcular Haberi Görüntüle

KARAGÜMRÜK'TEN AÇKLAMA

Fatih Karagümrük'ün sosyal medya hesabından yapılan duyuruda "Kulübümüz, teknik direktörlük görevi için Tolunay Kafkas ile anlaşmıştır. Kendisine görevinde başarılar dileriz." şeklinde açıklama yapıldı.

Süper Lig'de ilk 2 haftanın programı belli oldu! Süper Lig'de ilk 2 haftanın programı belli oldu! Haberi Görüntüle

EKİM AYINDAN BU YANA TAKIMSIZDI

55 yaşındaki deneyimli teknik adam Tolunay Kafkas en son Ankaragücü'nü çalıştırmış ve 7 ay takımın başında kalmış ve başkent ekibinden geçtiğimiz ekim ayında yollarını ayırmıştı. Tolunay Kafkas, Ankaragücü'nü yönettiği 20 karşılaşmada 6 galibiyet, 5 beraberlik, 9 yenilgi almıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading