Yandex Metrica

Karagümrük'ün istediği Ribery'in yeni takımı belli oldu! 10 bin taraftar imza törenine katıldı

Karagümrük'ün istediği Ribery'in yeni takımı belli oldu! 10 bin taraftar imza törenine katıldı

Son dakika haberleri... Fiorentina'dan ayrıldıktan sonra Fatih Karagümrük ile görüşmelere başlayan Franck Ribery sürpriz bir takıma imza attı.

Spor

23.01.2024, 17:56

Bir dönem Galatasaray'da da oynayan Fransız milli futbolcu Franck Ribery, İtalya Serie A ekibi Salernitana'ya transfer oldu. 

Fiorentina ile yollarını ayırdıktan sonra Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük ile anılan 38 yaşındaki futbolcu, transferi gerçekleşmeyince Bordo-beyazlı kulübe imza attı.

Arda Turan çıldırdı! Süper Lig'in gol makinesi ile görüşmeler başladı Arda Turan çıldırdı! Süper Lig'in gol makinesi ile görüşmeler başladı Haberi Görüntüle

RİBERY: TUTKU SAYESİNDE HAREKET EDİYORUM

Ribery, düzenlenen basın toplantısında da kendisine gösterilen ilgiye teşekkür ederek, "Kendimi halen iyi hissediyorum. Halen gösterecek şeylerim var. Tutku sayesinde hareket ediyorum. Serie A’nın çok zor bir lig olduğunu biliyorum. Umuyorum ki en kısa sürede iyi bir fizik kondisyona ulaşacağım. Bugüne kadar hep kendim çalıştım. Yarından itibaren hocamızın emrindeyim. Umarım en kısa zamanda formumu bulacağım" ifadelerini kullandı.

Samet Akaydin Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Yunanistan devinden karar çıktı! Samet Akaydin Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Yunanistan devinden karar çıktı! Haberi Görüntüle

10 BİN TARAFTAR KATILDI

Salernitana, flaş transferi Ribery için Arechi Stadı'nda yaklaşık 10 bin taraftarın katılımıyla coşkulu bir tanıtım etkinliği düzenledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading