Yandex Metrica

Jude Bellingham'a şok! LaLiga soruşturma başlattı

Jude Bellingham'a şok! LaLiga soruşturma başlattı

LaLiga yönetimi, Jude Bellingham'ın Mason Greenwood'a yönelik sözleri nedeniyle soruşturma başlattığını duyurdu. Getafe kulübü de bu konuda şikayette bulundu.

Spor

05.02.2024, 11:03

İspanya LaLiga yönetimi, Real Madrid'in Getafe'yi 2-0 mağlup ettiği maçta Jude Bellingham'ın Mason Greenwood'a yönelik sözleri nedeniyle soruşturma başlattı. Karşılaşmanın ikinci yarısındaki bir pozisyonun ardından Jude Bellingham'ın söylediği sözlerin görüntülenmesi üzerine harekete geçen LaLiga, bu durumu incelemeye aldı.

Konferans Ligi'nde 2 takım turladı Konferans Ligi'nde 2 takım turladı Haberi Görüntüle

GATAFE ŞİKAYETTE BULUNDU

Jude Bellingham'ın sözleri üzerine Getafe kulübü, LaLiga'ya başvuruda bulunarak konuyla ilgili şikayette bulundu. Kulüp, yaşanan olayın detaylı bir şekilde incelenmesini talep etti.

Galatasaray, TFF başkanlık seçiminde kimi destekleyecek? Dursun Özbek açıkladı! Galatasaray, TFF başkanlık seçiminde kimi destekleyecek? Dursun Özbek açıkladı! Haberi Görüntüle

DUDAK OKUMA UZMANINDAN RAPOR TALEP EDİLDİ

LaLiga'dan yapılan açıklamada, Getafe'nin şikayeti üzerine standart prosedürlerin uygulanacağı ve olayın detaylı bir şekilde değerlendirileceği belirtildi. Ayrıca, konunun aydınlatılması için bir dudak okuma uzmanından rapor talep edildiği ifade edildi.

Soruşturma kapsamında Jude Bellingham'ın da ifadesine başvurulması bekleniyor. Yaşanan bu olayın futbol camiasında yankı uyandırması ve disiplin sürecinin nasıl ilerleyeceği merakla bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading