Yandex Metrica

Jorge Jesus herkesi şaşırttı: şaşırtan açıklama: Grubun favorisi Rennes ve Dinamo Kiev

Jorge Jesus herkesi şaşırttı: şaşırtan açıklama: Grubun favorisi Rennes ve Dinamo Kiev

Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus yine herkesi şaşırtan açıklamalarda bulundu. Rennes maçı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Jesus, UEFA gruplarında Rennes ve Dinamo Kiev'in favori olduğunu açıklaması gündem oldu.

Spor

23.01.2024, 19:48

Rennes maçı öncesi flaş açıklamalarda bulunan Fenerbahçe'nin başarılı çalıştırıcısı Jorge Jesus, Rennes'in çok iyi bir ekip olduğunu söyledi.

Fenerbahçe'nin gruplardaki şansını değerlendiren Jesus, Sarı-lacivertlilerin grubunda, Rennes ve Dinamo Kiev'in favori olduğunu açıkladı.

Jesus, "Yarın zor bir maça çıkacağız. Rennes, Fransa Ligi'nin bir takımı. Grubun 2 favorisi var, Rennes ve Dinamo Kiev. Yarın da üstümüze düşen her şeyi yapacağız. Futbolda takımların değerine baktığınızda size bazı fikirler veriyor. Favoriler bence Dinamo Kiev ve Rennes. Şu andaki fikrim bu. İki takım grubun favorisi konumunda." ifadelerini kullandı.

Ancelotti'nin Arda Güler'e güveni arttı! İlk 11'e almayı planlıyor Ancelotti'nin Arda Güler'e güveni arttı! İlk 11'e almayı planlıyor Haberi Görüntüle

“UMARIM TAKIMIM DEĞERİNİ GÖSTERİR”

Jorge Jesus konuşmasına şu şekilde devam etti; "Rakibimizin mükemmel oyuncuları var. Ligde şu an 6. sıradalar. Muhakkak sahada bize problem çıkartacaklar. Çok fazla oyuncu değiştiriyorlar aynı bizim gibi. Umarım takımım değerini gösterir.

Bu haftayı bay geçtik. Bu geçen ara bizim için iyi geldi. Ligde oynayacağımız maçı düşünerek Rennes maçına uygun bir kadroyla çıkacağız. Rennes teknik direktörünün iyi ve ilginç bir kariyeri var. Sahada hocalar oynamayacak, oyuncular oynayacak. Yarın stadyumda çok fazla taraftarımız olamayacak. Taraftarımız burda olmayı çok istiyordu. Rennes takımı böyle bir karar verdi. Bu durum şuna çıkıyor, Rennes kulübünün Fenerbahçe taraftarından gelecek paraya ihtiyacı yok."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading