Yandex Metrica

Jesus onay verdi! Fenerbahçe'de Szalai yerine gelecek isim belli oldu!

Jesus onay verdi! Fenerbahçe'de Szalai yerine gelecek isim belli oldu!

Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus, Szalai'nin ayrılması durumunda Fluminense forması giyen Nino'nun transfer edilmesini istedi.

Spor

23.01.2024, 19:40

Fenerbahçe'de Kim Min Jae'nin ardından Attila Szalai'nin durumu da henüz netlik kazanmadı.

Galatasaray, Barış Alper Yılmaz için karar verdi! İşte bonservis bedeli... Galatasaray, Barış Alper Yılmaz için karar verdi! İşte bonservis bedeli... Haberi Görüntüle

SZALAİ YERİNE NİNO GELECEK

Takvim'in aktardığı habere göre; sarı-lacivertli kurmaylar olası bir ayrılıkta Macar stoperin yerine ilk adayı belirlemiş durumda. Bu ismin Fluminense'de forma giyen Nino olduğu bildirildi. Kim Min-Jae'nin kaybının ardından Szalai'yi bırakmamak için elinden geleni yapan yönetim, 15 milyon euronun altındaki tekliflere sıcak bakmıyor.

Rizespor'dan Inter'e uzanan ilginç hikaye: İmza atıp kaçmıştı! İtalyan devi transferi duyurdu Rizespor'dan Inter'e uzanan ilginç hikaye: İmza atıp kaçmıştı! İtalyan devi... Haberi Görüntüle

SZALAİ İÇİN 11 MİLYON TEKLİF EDİLDİ

Son olarak Premier Lig ekibi West Ham United, Attila Szalai için 10 milyon eurouk teklifini 11 milyona çıkartmıştı. Ancak bu teklif de Sarı-Lacivertli kurmaylar tarafından yeterli bulunmadı. Ancak iki kulübün ortak bir noktada buluşmasının da olası olduğu ifade ediliyor.

Barış Alper Yılmaz'a dev talip! Rekor bonservis bedeli Barış Alper Yılmaz'a dev talip! Rekor bonservis bedeli Haberi Görüntüle

6 MİLYON EURO PİYASA DEĞERİ VAR

Fenerbahçe'nin Szalai'nin alternatifi olarak belirlediği Nino'nun Fluminense'de 2 yıllık daha sözleşmesi var. Ancak Jorge Jesus'un yakından tanıdığı Brezilyalı stoperin İstanbul macerasına sıcak baktığı ifade ediliyor.

6 milyon euro piyasa değeri olan Nino, Attila Szalai ile benzer özelliklere sahip bir stoper. 6 kez Brezilya U23, 6 kez de Brezilya Olimpiyat takımında forma giydi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading