Yandex Metrica

İtalyanlar transfer bombasını patlattı! Fatih Terim'in yeni adresini sosyal medyadan duyurdular

İtalyanlar transfer bombasını patlattı! Fatih Terim'in yeni adresini sosyal medyadan duyurdular

Galatasaray'la yollarını ayıran teknik direktör Fatih Terim'le ilgili İtalyan kulübü Fiorentina'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi.

Spor

23.01.2024, 18:46

UEFA Avrupa Ligi'nde namağlup olarak gruptan çıkmayı başaran ancak ligde kötü sonuçlar peş peşe gelicne Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim ile yollar ayrıldı. Terim'in yerine Torrent geldi ve Galatasaray yeni bir yapılanmaya gitti.

Son olarak Fatih Terim'in Galatasaray'a başkan olmak için çalışmalara başladığı iddia edildi. Deneyimli hocayla ilgili İtalya'nın köklü kulüplerinden olan Fiorentina'dan da dikkat çeken bir paylaşım geldi.

Türk futbolunda yabancı hakem krizi! Sessizliğini bozdu: Sonuna kadar karşıyız! Türk futbolunda yabancı hakem krizi! Sessizliğini bozdu: Sonuna kadar karşıyız! Haberi Görüntüle

FATİH TERİM'İN FOTOĞRAFINI PAYLAŞTILAR

Fiorentina, Terim'in 2001 yılında takımın başındayken İtalya Kupası'nda Milan'ı 2-0 yendiği maçtaki görselini paylaştı. Kulüp bu paylaşıma, "İtalya Kupası yarı final rövanş maçında menekşeler, AC Milan'ı 2-0 yenerek finale yükseldi" notunu düştü.

Fenerbahçe-Olympiakos ile berabere kalırsa ne olur, elenir mi? FB Olympiakos'u 1-0, 2-0, 2-1, 3,1 yenerse maç uzatmaya mı gider? Fenerbahçe-Olympiakos ile berabere kalırsa ne olur, elenir mi? FB Olympiakos'u... Haberi Görüntüle

FİORENTİNA'NIN BAŞINA MI GEÇECEK?

Sosyal medyayı ayağa kaldıran bu paylaşım, Terim'in yeniden Floransa ekibinin başına geçeceği mesajı verdiğine yoruldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading