Yandex Metrica

İtalyanlar resmen duyurdu! Dünya devleri Arda Güler'in peşinde: Böylesi yüzyılda bir gelir

İtalyanlar resmen duyurdu! Dünya devleri Arda Güler'in peşinde: Böylesi yüzyılda bir gelir

İtalyanlar, Fenerbahçe'nin 17 yaşındaki genç yeteneği Arda Güler için "Böyle yetenek yüzyılda bir gelir.'' şeklinde yorumda bulundu. İtalyanlar, dünya devlerinin Arda Güler için devreye gireceğini yazdı.

Spor

23.01.2024, 20:03

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde deplasmanda Dinamo Kiev'i 2-0 yendiği müsabakada bir gol bir asist yapan Arda Güler, dünya devlerinin radarına girdi.

Fenerbahçe'den ezeli rakibi Galatasaray'a yılın çalımı! O ismi resmen açıklamıştı Fenerbahçe'den ezeli rakibi Galatasaray'a yılın çalımı! O ismi resmen açıklamıştı Haberi Görüntüle

DÜNYA DEVLERİ DEVREYE GİRECEK

İtalyanların 'Böylesi yüzyılda bir gelir' dediği Fenerbahçe'nin 17 yaşındaki genç yeteneği izleyenleri kendine hayran bırakmaya devam ediyor. La Gazzetta dello Sport, Arda Güler için Bayern Münih, Liverpool ve Arsenal gibi takımların yakında devreye gireceği yazdı.

TFF'den Montella'ya telefon: Bir araya gelecekler TFF'den Montella'ya telefon: Bir araya gelecekler Haberi Görüntüle

''BÖYLE YETENEK YÜZYILDA BİR GELİR''

İtalyan gazetesinin haberinde "Böyle yetenek yüzyılda bir gelir. Onu İstanbul'a getirmek için Türkiye'nin en zengin ailesinin müdahalesi gerekiyordu. Arda Güler 14 yaşında Gençlerbirliği Akademisi'nde oynarken keşfedildi" ifadelerine yer verildi.

Son dakika: Fenerbahçe Cenk Tosun transferini resmen açıkladı Son dakika: Fenerbahçe Cenk Tosun transferini resmen açıkladı Haberi Görüntüle

PEREIRA'DAN ARDA GÜLER YORUMU

Söz konusu haberde Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Vitor Perreira'nın da sözlerine yer verildi. Portekizli teknik adamın Arda Güler için, "Gördüğüm en büyük yeteneklerden biri" sözlerini haberine taşıdı.

45. kupasını kazandı! Lionel Messi için özel tören 45. kupasını kazandı! Lionel Messi için özel tören Haberi Görüntüle

BONSERVİS PAZARLIĞI

Öte yandan Arda Güler’in bonservisinin %80’ine sahip olan Fenerbahçe, geri kalan %20’yi de satın almak için Gençlerbirliği’ne 1.3 milyon Euro teklif etti. Gençlerbirliği bu rakamı kabul etmedi. İki takım arasında pazarlıklar devam ediyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading