Yandex Metrica

İtalyanlar puan kayıplarını Ronaldo'ya bağladı: Bizi şok etti

İtalyanlar puan kayıplarını Ronaldo'ya bağladı: Bizi şok etti

Son dakika haberleri... Juventus'un tecrübeli kaptanı Giorgio Chiellini, ilk haftalarda yaşanan puan kayıplarından Cristiano Ronaldo'yu sorumlu tuttu.

Spor

23.01.2024, 18:09

Sezon başı büyük bir sürprize imza atarak Manchester United'a transfer olan Cristiano Ronaldo'ya bir gönderme de Juventus'un yıldızı Giorgio Chiellini'den geldi.

Portekizli yıldızın takımdan geç ayrılarak zarar verdiğini belirten 37 yaşındaki savunmacı, Cristiano Ronaldo'nun, onun için oynayacak bir takıma gitme zamanının geldiğini hissediyorduk. Ben onun yazın ayrılmasını bekliyordum" ifadelerini kullanarak yaşananları aktardı.

Seria A'nın yayıncı kuruluşu DAZN'a konuşan Chiellini, bu ayrılığı beklediklerini ama zamanlamasının yanlış olduğunu söyleyerek, "Ronaldo kalsaydı bizim için bir katma değer olurdu. Ama bu şekilde geç gelen vedası bizim için de bir şok oldu. Takımdan daha önce ayrılsaydı, bizim için de daha iyi olurdu çünkü sezona daha iyi hazırlanabilirdik. Biz ilk maçlarda bunun bedelini ödedik." ifadelerini kullandı.

Geçen sezon şampiyonluğu Inter'e kaptıran Juventus, yeni sezona ilk 4 haftada galibiyet alamadan giriş yapmasına rağmen, son 4 haftada üst üste aldığı 4 galibiyetle yeniden üst sıralara tırmanmayı başardı.

Lider Napoli'nin 10 puan gerisinde bulunan Torino ekibi, 14 puanla 7.sırada bulunuyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading