Yandex Metrica

Sitede Ara

İtalya basınından flaş iddia! İbrahimovic emekli mi oluyor?

İtalya basınından flaş iddia! İbrahimovic emekli mi oluyor?

İtalya Serie A ekiplerinden Milan'da forma giyen dünyaca ünlü futbolcu Zlatan Ibrahimovic hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı.

Spor

23.01.2024, 20:21

Gazzetta Dello Sport'ta yer alan habere göre 41 yaşındaki İsveçli golcü, sezon sonunda emekli olmaya hazırlanıyor. Son olarak ön çapraz bağlarını koparan ve bu sakatlıktan dönüş süreci iyiden iyiye uzayan Ibrahimovic'in bu gelişme ardından emeklilik kararını aldığı belirtildi.

İsmail Kartal'dan futbolcularına kritik uyarı: Dikkat edin! İsmail Kartal'dan futbolcularına kritik uyarı: Dikkat edin! Haberi Görüntüle

YENİ SÖZLEŞME İMZALAMAYACAK

Haberin detaylarında Milan'ın sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Ibrahimovic'e yeni sözleşme önerdiği ancak oyuncunun halihazırda antrenman bile yapamıyor oluşu sebebiyle bu teklifi reddederek emeklilik kararı alacağı belirtildi. 

Jayden Oosterwolde sahalara ne zaman dönecek, sezonu kapattı mı? Oosterwolde için tarih verildi! Jayden Oosterwolde sahalara ne zaman dönecek, sezonu kapattı mı? Oosterwolde... Haberi Görüntüle

DEV KULÜPLERİN ARANAN İSMİ

Kariyerine ülkesi İsveç'in kulübü Malmö'de başlayan Zlatan Ibrahimovic sonrasında Ajax, Juventus, Inter, Barcelona, Milan, Paris Saint Germain, Manchester United, Los Angeles Galaxy gibi dev kulüplerin formalarını giymişti. 41 yaşındaki golcü futbolcu kariyeri boyunca 815 karşılaşmada forma şansı bulurken, 492 gol ve 202 asist yapma başarısı göstermişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading