Yandex Metrica

İspanyollar dev transferi duyurdu! Fenerbahçe ve Beşiktaş dünyaca ünlü golcü için kapışıyor

İspanyollar dev transferi duyurdu! Fenerbahçe ve Beşiktaş dünyaca ünlü golcü için kapışıyor

Son dakika transfer haberleri... Fenerbahçe ve Beşiktaş, Atletico Madrid'in gözden çıkardığı Luis Suarez'in menajeri ile irtibata geçti. Uruguaylı yıldızın yeni durağı Süper Lig olabilir.

Spor

23.01.2024, 22:07

İspanya (La Liga) ekiplerinden Atletico Madrid, sezon sonunda sözleşmesi bitecek Luis Suarez'e yeni kontrat teklif etmedi ve Uruguaylı golcüyü gözden çıkardı. Transfer çalışmalarına hız veren Fenerbahçe ve Beşiktaş, Suarez'e talip oldu.

Ali Koç, En Nesyri transferinde resti çekti! Sevilla tutuştu Ali Koç, En Nesyri transferinde resti çekti! Sevilla tutuştu Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE VE BEŞİKTAŞ TALİP OLDU

İspanyol medyadasında yer alan habere göre. 35 yaşındaki yıldıza Fenerbahçe ve Beşiktaş talip oldu. Gol yollarındaki problemi tecrübeli ve kendni kanıtlamış bir golcüyle çözmek isteyen Fenerbahçe ve Beşiktaş yetkilileri Luis Suarez'in menajeriyle görüşmelere başladı.

Messi, Copa America finalinde gözyaşlarına hakim olamadı! Bileğinin son hali herkesi korkuttu Messi, Copa America finalinde gözyaşlarına hakim olamadı! Bileğinin son hali... Haberi Görüntüle

SON DURAĞI TÜRKİYE

Haberde Luis Suarez'in sonraki durağının Türkiye olabileceği yazdı. Bu sezon 38 maçta forma giyen tecrübeli golcü 13 golle takımının en skorer oyuncusu oldu.

Adrien Rabiot Galatasaray'dan transfer için ne istedi? Gizli pazarlık ortaya çıktı Adrien Rabiot Galatasaray'dan transfer için ne istedi? Gizli pazarlık ortaya... Haberi Görüntüle

CENK TOSUN VE VEDAT DA LİSTEDE

Öte yandan Fenerbahçe'nin golcü listesinde şu an Mallorca'da kiralık olarak forma giyen ve bonservisi Lazio'da olan Vedat Muriç var. Beşiktaş ise Everton ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Cenk Tosun'la irtibat halinde.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading