Yandex Metrica

İsmail Kartal'dan flaş rotasyon yorumu! Maça göre oyuncu oynatacak

İsmail Kartal'dan flaş rotasyon yorumu! Maça göre oyuncu oynatacak

Fenerbahçe'nin teknik patronu İsmail Kartal, Pendikspor karşılaşması öncesi kadroda yaptığı rotasyona yönelik; "Önümüzdeki 7 günde 3 maç oynayacağız. Maça göre ve rakibe göre dinlenmiş oyuncuları kullanacağız." şeklinde açıklamada bulundu.

Spor

12.03.2024, 12:15

Trendyol Süper Lig’in 29. haftasında Fenerbahçe, Pendikspor karşılaşması öncesi konuşan Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal 7 günde 3 maç oynayacakları için bir takım karalar alarak bu kararları kamuoyuyla da paylaştı.

Kartal yapacağı rotasyonlara yönelik ; "Bu maça sadece 1 gün hazırlanabildik. Bu maça en iyi oyuncularımı hazırlamaya çalıştım. Kazanmak zorundayız çünkü rakibimiz kazandı. Taraftarlarımızı mutlu ederek 3 puan almayı hedefliyoruz." şeklinde konuştu. 

Fatih Terim'in Bodrum'dan olay paylaşımı Fatih Terim'in Bodrum'dan olay paylaşımı Haberi Görüntüle

İSMAİL KARTAL'DAN ROTASYON YORUMU

Fenerbahçe deneyimli hocası ayrıca; "Takımdaki yükü hep aynı oyunculara yüklemeden, rotasyonlu bir şekilde iyi bir planlama yapmamız gerekiyor. Önümüzdeki 7 günde 3 maç oynayacağız. Maça göre ve rakibe göre dinlenmiş oyuncuları kullanacağız." yorumunda da bulunarak taraftarında kafasında oluşn soru işaretlerini giderdi.

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading