Yandex Metrica

İsmail Kartal'dan Fenerbahçe - Pendikspor derbisine konsantrasyon dopingi

İsmail Kartal'dan Fenerbahçe - Pendikspor derbisine konsantrasyon dopingi

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, takımının bu akşam düşme potasındaki Pendikspor'u ağırlayacağı maç öncesinde futbolcularına uyarılarda bulundu.

Spor

11.03.2024, 16:24

Trendyol Süper Lig’de üst üste üç maç kazanarak yeni bir galibiyet serisi yakalayan Fenerbahçe bugünde bunu devam ettirerek düşme potasındaki Pendikspor’u evinde misafir edecek. 

EURO 2024 finali öncesi İngilizlerden flaş teknik direktör kararı! Eğer İspanya kazanırsa... EURO 2024 finali öncesi İngilizlerden flaş teknik direktör kararı! Eğer... Haberi Görüntüle

KARTAL'DAN KONSANTRASYON ÇALIŞMASI

Kritik derbi öncesinde yapılan son idmanda oyuncularına ikazlarda bulunan Teknik Direktör İsmail Kartal, konsantrasyon ve ciddiyet algısına yönelik futbolcularına motivede bulundu.

Milliyet'in haberine göre; Pendikspor'un zor durumuna rağmen kolay bir karşılaşma olmayacağını düşünen Kartal şu sözleri sarfetti:

  • "Ligde yavaş yavaş son haftalara geliyoruz. Artık hiçbir rakip karşısında ‘kolay maç’ diyebileceğimiz bir maça çıkmayacağız." 
  • "Her takımın farklı hedefleri var. Rakibimiz ligde kalma yolunda her puana altın değerinde bakıyor. Bu yüzden her maçımıza nasıl çıkıyorsak, aynı şekilde sahada olmalıyız." 
  • "İlk dakikadan itibaren tempolu oynayıp, ilk dakikadan itibaren gol aramalıyız” dediği öğrenildi."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading