Yandex Metrica

Sitede Ara

İsmail Kartal ve Okan Buruk'tan şampiyonluk mesajı!

İsmail Kartal ve Okan Buruk'tan şampiyonluk mesajı!

Trendyol Süper Lig'in son maçında İstanbulspor'u konuk edecek olan Fenerbahçe'de, hafta boyunca birlik ve beraberlik mesajları veriliyor. Galatasaray'ı yenerek şampiyonluk şansını sürdüren sarı-lacivertli takımın başındaki isim İsmail Kartal şampiyonluk mesajı verirken, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, ligin son haftasında Konyaspor ile bugün oynayacakları maç öncesinde öğrencilerine son uyarılarını yaptı.

Spor

26.05.2024, 21:48

Fenerbahçe'de, yönetiminden teknik ekibine, oyuncularından taraftarına kadar herkesin odak noktası saha olacak ve zihinler Konyaspor-Galatasaray maçında olacak.

Sarı-lacivertli ekip, son haftayı galibiyetle tamamlarsa ve rakip takımın da mağlup olması durumunda sezonu şampiyonlukla noktalayacak. Hafta boyunca gerçekleştirilen antrenmanlarda, hem Teknik Direktör İsmail Kartal hem de kaptanlar, diğer oyuncuların moralini yüksek tutmak için toplantılar düzenlerken, her hazırlık adımı sezonun mutlu sonla biteceği varsayımıyla yapıldı.

Fenerbahçe cephesinde başkanlık seçimi tahmini! Aziz Yıldırım mı, Ali Koç mu kazanacak? Fenerbahçe cephesinde başkanlık seçimi tahmini! Aziz Yıldırım mı, Ali Koç... Haberi Görüntüle

"SON DÜDÜĞE KADAR SAVAŞIN"

Son toplantıda İsmail Kartal'ın oyuncularına son uyarılarını yaptığı belirtiliyor. Tecrübeli çalıştırıcının şu ifadeleri kullandığı öğrenildi:

"Öncelikle şunu söylemeliyim sonuç ne olursa olsun hepinizle gurur duyuyorum. Uzun süre 10 kişi mücadele edip Galatasaray’ı evinde yenmemiz ne kadar kaliteli ve inanmış bir kadroya sahip olduğumuzu gösterdi. Evet her şey bizim elimizde değil. Rakibimiz bir puan alması halinde bile şampiyon olacak. Ama bizim de hala şansımız devam ediyor. Her zaman sürpriz sonuçlar çıktı, çıkmaya devam edecek. Bunu sahada hiç unutmayım ve son düdüğe kadar savaşın."

Türkiye - Portekiz EURO 2024 maçı bugün mü, saat kaçta, hangi kanalda? Türkiye - Portekiz EURO 2024 maçı bugün mü, saat kaçta,... Haberi Görüntüle

GALATASARAY'I STRES SARDI

Trendyol Süper Lig'in son haftasında Galatasaray'ın, Konyaspor deplasmanında şampiyonluğa ulaşması için bir puan yetse de, Teknik Direktör Okan Buruk'un farklı bir düşünceye sahip olduğu ortaya çıktı. Beraberliğin riskli olduğunu düşünen sarı-kırmızılı takımın teknik direktörünün, hafta boyunca oyuncularıyla gerçekleştirdiği toplantılarda ilk dakikadan itibaren baskı yapılması gerektiğini vurguladığı belirtildi.

TFF'de seçim heyecanı başladı! Kulüplere davet mesajı TFF'de seçim heyecanı başladı! Kulüplere davet mesajı Haberi Görüntüle

SON UYARILARINI YAPTI

Konyaspor'un Fenerbahçe'den puan aldığını oyuncularına hatırlatan Okan Buruk'un, ilk düdük çalındığı anda baskıyı artırıp skor avantajını yakalamalarını istediği belirtiliyor. Dünkü antrenman öncesinde oyuncularına son uyarılarını yapan Buruk'un, şu ifadeleri kullandığı öğrenildi:

"Bütün bir sezon büyük emek verdik ve son 90 dakikamıza geldik. Artık o çok istediğimiz kupa için son düzlükteyiz. Büyük bir performans ortaya koydunuz ve siz bu şampiyonluğu hak ettiniz. Rakibimiz ligde kalma mücadelesi veriyor. Hafta içinde çıkan haberlerde oyunculara yüksek primler vaat edildiğini hepimiz okuduk. Çok motiveler ve bizi zor bir karşılaşma bekliyor. Bu nedenle geçen haftaki hataları tekrarlamamız gerekiyor. Erken atacağımız bir gol çok önemli. Skor avantajını erken elimize alırsak bu bizi çok rahatlatır."

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Spor


Loading