Yandex Metrica

İsmail Kartal Trabzon'da böyle isyan etti: Bizim burada sevinmeye hakkımız yok mu?

İsmail Kartal Trabzon'da böyle isyan etti: Bizim burada sevinmeye hakkımız yok mu?

Trabzon'da saldırıya uğradıklarını söyleyen Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, ligin ilk yarısında bordo mavili oyuncuların Kadıköy'de yaşadığı sevinci hatırlattı; "Bizim sevinmeye hakkımız yok mu? Neden böyle oldu?" dedi.

Spor

18.03.2024, 15:44

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, maç sonrası sahada terör estiren holiganlara tepki gösterdi.

Ligin ilk yarısında Kadıköy'de Trabzonspor'a yenildiklerini ve o maçta bordo mavili futbolcuların santrada sevindiğini anlatan Kartal, "Kadıköy'deki maçtan sonra Trabzonlu futbolcular birbirlerini havaya atıyorlardı. Hiçbir karşılık görmeden rahat rahat stadyumdan ayrıldılar. Biz burada kazanınca neden bu olaylar oluyor? İki kulüp arasında hiçbir şey yokken neden bu kadar sürtüşme var anlamış değilim" dedi. 

İsmail Kartal

Son dakika... Trabzonspor seyircisiz maçta Sivasspor'a tek golle boyun eğdi Son dakika... Trabzonspor seyircisiz maçta Sivasspor'a tek golle boyun eğdi Haberi Görüntüle

MAÇIN İPTAL EDİLMESİ GEREKİRDİ 

Ligin ilk yarısında Trabzon'a yenildikleri maça kadar Fenerbahçe'nin namağlup unvanını koruduğunu, fakat o maçta yenilgiden sonra hem Trabzonlu futbolcuları hem de Abdullah Avcı'yı tebrik ettiğini dile getiren Kartal, "Onlar bizim stadyumumuzda sevindiler. Şimdi bizim sevinme hakkımız yok mu? Trabzonspor büyük camiadır. Fenerbahçe büyük camiadır. Bunların olmaması gerekir" açıklaması yaptı. 

60. dakikada tribünlerden atılan yabancı bir cismin Fenerbahçeli bir futbolcunun kafasına geldiğini, kurallara göre bu olay sonrası maçın iptal edilmesi gerektiğini kaydeden İsmail Kartal, "Maçı bitirmeye çalıştı hakemler. Biz de sahanın içinde kalmaya çalıştık. Keşke böyle görüntüler olmasaydı. Spor, futbol dostluk ve kardeşliktir. Hepimiz bu ülkenin insanlarıyız. Biraz daha sakin olmamız gerekiyor" ifadelerini kullandı. 

Tarihi transferde Başakşehir engeli Tarihi transferde Başakşehir engeli Haberi Görüntüle

OĞLUMUN DA KAFASINI ŞİŞİRDİLER

Maç sonrası oğlunun da saldırıya uğradığını dile getiren Kartal şunları söyledi:

"Benim kafamda şişme var. Ben alışığım. Sokakta yetişmiş biriyim. Ben Karadeniz çocuğuyum. Yere yatıp rol yapan biri değilim. Hayatım boyunca böyle biri olmadım. Omzumda kafamda şişlikler var ama ben yere yatmadım, öyle biri değilim. İçeride antrenörlerimin ağzı patladı, dudağı patladı, bazı antrenörlerde şişlikler var. Oğlumun kafası şişmiş. Çocuğa vurmuşlar burada. Nasıl olacak bu işler!"

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Atilla Diş

TRHaber.com - Spor


Loading