Yandex Metrica

İsmail Kartal, Konyaspor'a bel bağladı! "Biz puan kaybetmiştik..."

İsmail Kartal, Konyaspor'a bel bağladı! "Biz puan kaybetmiştik..."

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde basın mensuplarıyla gerçekleştirdiği toplantıda Galatasaray derbisi ve şampiyonluk hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Açıklamalarında Konyaspor'dan puan kaybettiklerini ve kolay bir takım olmadığını vurgularken Galatasaray'a da puan kaybı yaşatabileceklerine dikkat çekti. Ayrıca Konferan Ligi'nin yorgunluğunu ve yapılamayan transferlerin bahanesine sakatlıkları ve rakip takımların stratejilerini de ekleyerek "Biz yapabileceklerimizi yaptık" dedi. En dikkat çeken sözleri ise oyuncu yönetimine yönelik "Bu takımı buraya futbolcular getirdi. Onları çalıştıracaksın, kendi sistemine inandıracaksın ve böyle güçlü bir oyun ortaya çıkacak. Bunlar kolay değil" ifadeleri oldu. İşte İsmail Kartal'ın derbi ve şampiyonluk hakkındaki görüşleri...

Spor

22.05.2024, 18:47

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde basın mensuplarıyla bir araya geldiği toplantıda, hafta sonunda şampiyon olacaklarına olan inancını dile getirdi. Kartal, İstanbulspor ile oynayacakları son maça ilişkin yaptığı açıklamada, "Son maçımıza çıkacağız. Takım olarak kazanmak istiyoruz. Hiçbir zaman inancımı kaybetmedim, Allah'ın izniyle pazar günü şampiyon olacağımıza inanıyorum. Maçımıza tüm taraftarlarımızı bekliyorum. Onlara her zaman 'bu takıma, bu oyunculara güvenin' dedim. Şu ana kadar taraftarlarımızı, camiamızı mahcup etmediğimizi düşünüyorum" dedi.

2024-2025 Samsunspor kombine satışları başladı mı? Samsunspor kombine fiyatları ne kadar? 2024-2025 Samsunspor kombine satışları başladı mı? Samsunspor kombine fiyatları ne... Haberi Görüntüle

İSMAİL KARTAL'IN GALATASARAY ADINA KONYASPOR'DAN PUAN KAYBI ÖNGÖRÜSÜ

İsmail Kartal, Galatasaray'ın Konyaspor deplasmanında yaşadığı zorluklara dikkat çekerek, "Galatasaray, Konya deplasmanında oynadığı son 3 maçı kaybetti. Biz de Konya'da puan kaybettik ve onların da aynı durumu yaşayabileceğini düşünüyorum" şeklinde konuştu. Deneyimli teknik adam, Konya maçında yaşadıkları talihsiz anlardan bahsederek, "11 pozisyona girdik, bunların 8 tanesi yüzde yüz gol pozisyonuydu. Bazen olmayınca olmuyor" ifadelerini kullandı.

Ndombele, İngiliz devine gittiği gibi sözleşmesi feshedildi Ndombele, İngiliz devine gittiği gibi sözleşmesi feshedildi Haberi Görüntüle

"YAPICI ELEŞTİRİ" YORUMU

Kartal, medyada kendisine ve ekibine yönelik eleştiriler hakkında da konuşarak, "Yapıcı eleştirilerin olması gerektiğini kabul ediyorum, ancak yalan, yanlış ve hakarete varacak ifadeler beni üzüyor. Sosyal ve görsel medyada sürekli bir saldırı var, bunu kabul etmiyorum. Eleştiri olacak ama yapıcı olursa futbol da gelişir" dedi.

2024-2025 Süper Lig transfer dönemi ne zaman başlıyor? 2024-2025 Süper Lig transfer dönemi ne zaman başlıyor? Haberi Görüntüle

TAKIM PERFORMANSI VE HAKEM HATALARI

Sarı-lacivertli ekipte üçüncü dönemini geçirdiğini hatırlatan Kartal, her dönemde önemli hakem hatalarına maruz kaldıklarını ifade etti. "An itibarıyla Avrupa'da en fazla gol atan 3 takım arasında yer alıyoruz. Değişiklikler yanlış diyorlar, ama bana göre yüzde 90'ı doğru" şeklinde konuştu. Ayrıca, takımın performansı ve sezon boyunca yaşadıkları zorluklara değinen Kartal, "Sezon başından beri nasıl çalışıyoruz, neler yapıyoruz hepsinin kayıtları var. Futbolcuların da tüm ekibin de büyük emeği var" dedi.

Beşiktaş'ın yeni transferi İstanbul'a geliyor Beşiktaş'ın yeni transferi İstanbul'a geliyor Haberi Görüntüle

TARAFTARLARIN GÜCÜ VE DESTEĞİ

İsmail Kartal, zor zamanlarında sarı-lacivertli taraftarlardan aldığı güçle ayakta durduğunu belirtti. "En büyük gücü taraftarlarımızdan alıyorum" diyen Kartal, ailesine ve camia içindeki dostlarına da desteklerinden dolayı teşekkür etti. "Taraftarların bana olan inancıyla hep dik durdum" ifadelerini kullandı.

Dünya, Mourinho ve Fenerbahçe'yi konuşuyor! Alacağı maaş dudak uçuklattı Dünya, Mourinho ve Fenerbahçe'yi konuşuyor! Alacağı maaş dudak uçuklattı Haberi Görüntüle

TRANSFERLER VE OYUNCU PERFORMANSLARI

Sezon başında Fred ve Szymanski'yi olmazsa olmaz transferler olarak başkana sunduğunu aktaran Kartal, transfer süreçleri ve oyuncu tercihleri hakkında da bilgi verdi. "Kent'in sonuçlandırmada sıkıntısı var, King sağlıklıysa sana tek başına maç alır" diyerek transfer tercihlerini açıkladı.

Arda Turan, Galatasaray'ın yıldızını kendi takımına istiyor Arda Turan, Galatasaray'ın yıldızını kendi takımına istiyor Haberi Görüntüle

AVRUPA KUPALARININ YORGUNLUĞUNU VE YAPILAMAYAN TRANSFERLERİ BAHANE ETTİ

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Olympiakos'a karşı oynadıkları maçta yaşadıkları zorluklara değinen Kartal, "120 dakika futbol oynayan bir takım bu kadar yapabilir. Herkes sağlıklıyken biz zaten yapabileceklerimizi yaptık" dedi. Süper Lig'de ise rakiplerinin kendilerine karşı oyunu soğutmayı taktik haline getirdiğini belirten tecrübeli teknik adam, sezon başında istedikleri birkaç kanat oyuncusunu kadroya katamadıklarını söyledi.

Dzeko Fenerbahçe'den ayrılacak mı? Dzeko Fenerbahçe'den ayrılacak mı? Haberi Görüntüle

KENDİ SİSTEMİNİ ÖVDÜ

Kartal, devre arasındaki transfer sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulunarak, "Hazır oyuncularla, biz şampiyonluğa oynuyoruz" dedi. Ayrıca, oyuncularının performanslarına ve gelecek hedeflerine yönelik umutlu olduğunu ifade eden Kartal, "Bu takımı buraya futbolcular getirdi. Onları çalıştıracaksın, kendi sistemine inandıracaksın ve böyle güçlü bir oyun ortaya çıkacak. Bunlar kolay değil" şeklinde konuştu.

İsmail Kartal, Fenerbahçe'nin şampiyonluk yolunda kararlı ve inançlı bir şekilde ilerlediğini vurgulayarak, taraftarların desteğiyle başarıya ulaşacaklarına olan güvenini yineledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

1

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading